Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamanova

Marketing

Svečana duga haljina mama nova za trudnice



Haljina za trudnice duga plava je posebno iznenađenje. Ako volite duge ljetne haljine, a k tome obožavate plavu i bež boju ovu ćete obožavati! Ova je haljina za trudnice idealan odabir za jedan prosječan vrući ljetni dan. Budući da je veoma ugodna za nošenje i prozračna.

Gornji dio trudničke haljine ima v-izrez te kratke rukave na volane. Donji dio haljine dužine je do poda i istog je dizajna kao i gornji dio. Materijal od kojeg je napravljena ova haljine jednostavno je predivan. Odličan je spoj bež i plave boje. Radi se o bež podlozi po kojoj su posuti plavi cvjetovi u različitim nijansama.

U haljinu je ušivena i tkanina od istog materijala koja služi da se sveže oko struka u mašnu. Taj maleni detalj, podignut će haljinu na viši nivo i dodati zanimljiv touch mašne. Na ovaj ćete način dodatno naglasiti Vašu ženstvenu figuru.

Uz ovu haljinu odlično pristaju špagerice u pastelnim nijansama. Osim toga, možete obući i balerinke ili tenisice. Zapravo, možete obuti što god želite budući da se to baš i neće vidjeti, s obzirom na dužinu trudničke haljine.

Za potpuni look, preporučujemo sunčane naočale s bež okvirima te torbicu u istoj nijansi. Ova haljina za trudnice idealna je za duge ljetne šetnje uz more s Vašim partnerom. Budući da je napravljena od veoma prozračnog materijala, omogućuje Vam nesmetano uživanje u ljetu na godišnjem odmoru.

Osim toga haljina za trudnice duga plava je odličan izbor i za svečane događaje ljeti na koje ćete biti pozvani. Isto tako, veliki plus je što ovu haljinu za trudnice možete nositi i nakon poroda! Zato vam preostaje samo jedno. Pozvati Vas da kupite ovu haljinu i krenete uživati u svim njenim blagodatima ovog ljeta



Post je objavljen 05.04.2023. u 18:19 sati.