Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Seksizam za početnike



Kao prvo, imam otklon prema stereotipnim Amerima, Rusima, Kinezima, Japancima, još Indijcima ponajviše. Kao drugo još dok sam bio politički pirat uvidio sam da velika većina ljudi jednostavno ne može shvatiti pojmove privatnog i javnog, te kad te npr. snima državni aparat ili kad snimaju pojedinci, piratica iz Njemačke je točno napisala, ogromnoj većini Nijemaca više smetaju Rumunji koji odnose njihovo smeće nego Amerikanci koji ih sofisticirano uhode na svakom koraku. Kao treće seksizmom se predstavlja slavljenje lijepog ljudskog tijela, zadnji primjer je zabrana Davida, koju je ipak lakše pripisati konstantnoj propagandi u svrhu stupidizacije svijeta, tome služe i reforme zadnjih desetljeća u školstvu. To bi bio uvod, nastojao sam par stvari nacrtati, ne bi li barem nešto i shvatio i dio top blogera.
Ruska fejs prijateljica mi je skrenula pozornost na nevjerojatnu priredbu koja se organizira u Moskvi, kao dio proslave godine ženskog šaha. Sutra kreće meč plavuša protiv brineta i ipak sudjeluje dio ponajboljih šahistkinja. I ona je pozvana, ali je poziv, usprkos opasnosti kojoj se izlaže, otklonila. Kaže da je užasava i inače kako se u Moskvi ponašaju kao da se rat ne događa i tu blizu ginu neki drugi, ima više predstava i zanimljivije je nego u mirnodopsko vrijeme. Dijeliti žene na plavuše i brinete, kako sam napisao i na fejsu, dostojno je duhovitosti devetnaestog stoljeća. Sudjeluju kako sam saznao i šahistkinje koje ne spadaju u jednu od te dvije kategorije, ali glasno podržavaju režim, te će kako ona napisa, valjda imati besplatno kvalitetno farbanje.
Na drugom kraju svijeta je aktualiziran prijedlog zabrane fotografiranja na javnim površinama oko znamenitosti, poput spomenika kulture. U kontroliranim shopovima se ionako mogu kupiti profesionalno urađene fotografije, prospekti i plakati. Većina bi i to vjerojatno podržala, samo im se treba dobro obrazložiti.
Pogledajte samo kako nepodjeljenu podršku imaju zakoni Zambije kod naših reprezentativnih uzoraka, smrtna kazna za promjenu spola, zašto ne?! Nije aprillili, to se zove javno mnijenje.

Post je objavljen 01.04.2023. u 11:35 sati.