Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Dva ubojstva i Gospođa ministarka

Sestri su došli izvaditi krv. Ništa pametniji nisu. Nalazi su u redu, a ona i dalje ne može hodati...:((((( Treba napraviti daljnje pretrage...Legneš zdrav, a ujutro je sve u redu - samo što ne možeš hodati:(((( Sestra je rođena 1985!!!!

Danas u knjižnici i čitaonici "Bogdan Ogrizović" predstavljena je druga knjiga Anđelke Kliment "Ubojstva na Krvavom mostu".
Nakon "Ubojstva na Mrežnici", Anđelka Kliment predstavlja novi cosy krimić u kojem forenzičarka Irma Steeg i inspektor Borna Herman slijede trag dvaju ubojstava i u istrazi se oslanjaju na intuiciju i sinhronicitete povezane sa Zagorkom i njezinim djelima.
Roman "Ubojstva na Krvavom mostu" predstavile su autorica Anđelka Kliment, urednica Anika Rešetar. Odlomke je čitao Filip Juričić. Moderirala je Sandra Pocrnić Mlakar, vlasnica "Beletre", koja je objavila obje knjige.
Cosy krimić - znači ugodan krimić; u kojem se eksplicitno ne piše o krvi, o nekim ružnim scenama - nego se do rješenja dolazi razgovorima, povezivanjem i sa puno sitnih detalja, koje treba posložiti....

Evo malo fotkica:



Anika Rešetar, Anđelka Kliment - autorica, Sandra Pocrnič Mlakar i divan Filip Juričić....



Evo mojih knjiga.....


I za kraj, film. U kinu Tuškanac sam odgledala, u ciklusu filmova iz bivše Jugoslavije, "Gospođu ministarku" sa odličnom Milenom Dravić u ulozi gospođe ministarke. Genijalno! Program je to: "Ponovo radi bioskop", realiziran u suradnji sa Srpskim narodnim vijećem i Ambasadom Republike Srbije u Republici Hrvatskoj, Radio-televizijom Srbije, te uz podršku Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH - donosi 18 izabranih televizijskih filmova realiziranih od kraja 1960-ih do početka 1990-ih.



Ljubim!

Post je objavljen 01.04.2023. u 02:50 sati.