Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

1'40 x 2'10????

Ima jedna izreka - da dokon pop i jariće krsti!

Pa slijedom tog' kako je ovdje vrijeme fuj' red kiše' vjetrušine' snijega' nikako da baba Zima ode u mirovinu ( zasluženu' aloo dokle više) a Proljeće ' zaglavilo negdje u ovom kaosu' štrajkovima' od prometa' zračnog' cestovnog' vlakovnog' inog' tako sam i ja zaglavila doma' nespremna' za kojekaka videa' što ih ocean' You tubea i FB- a nudi' oooobilatooo!
Uglavnom' imam hahaha grižnju savjesti ( moš mislit) i noćne more ( ma spavam ko tupnuta) nakon odgledanih videa tipa - dubinsko čišćenje kuće ( šta mu to znači' pojma nemam)' tipa uređenja kuće' di svi pokazuju' svoje dnevne sobe ko muzeje' di prevladava bijelo i zlatno' svijeće 2- o metarske' da se ugušiš i brdo' ma brdusina' umjetnog ( to meni tuče na groblja)cvijeća' normalno' bijelog i zlatnog. Ostave' špajz im ko apoteke' sve pic- pic. Wc- ei im taki' da NITKO' ne smi uć' obavit' ono najnormalnije.I Toalet papir' umjetničko djelo' špičast il labud- ono ne diraj!
Možda stvarno ima ljudi koji nit piške' nit kake' šta ja znam' ja sam stara' iz prošlog vijeka. Kupaone' ko nogometna igrališta' blistava' sjajna' s ručnicima u 5 veličina' sve srolano' umjetnost vrhuunska' s sapunčićima' na koje ni muva ne smi sletit' a kamoli živa duša se istuširat i nered ostavit! Sve skup' meni neshvatljivo' al et vidla sam ( čekam da oproljeti' pa da se vratim' rijekama' dabrovima i SVEM' što je za mene radost i normalno) Čišćenje posebno dubinsko( ono WTF')savršenost doma - ono WTF' još sve bijelo i zlatno ma bljaa.
Take " luđake" više " luđakinje" perfekcioniste pitam samo - ako je čistoća pol zdravlja' što je drugih 50%.

Ja danas nisam ni za dom' ni za po doma. Ni za glupa videa! Idem se izleć' izravnat leđa u nepospremljen krevet' bez milijun' " normalno" a kakih drugih' neg zlatnih i bijelih jastučića. Stvarno šta je to s tim jastučićima? Jel neko zna? Ono 10' glupih jastuka' dakako samo bijelih i zlatnih ( skoro sam osljepila od tolke količine - kiča) ' a trebaju samo ewt 2 ( ja spavam bez jastuka) nakrkat u jedan krevet' 1' 40× 2'10.


Post je objavljen 31.03.2023. u 13:05 sati.