Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskonskipag

Marketing

PORTAL PagFOTO.info. – THE END





Negdje početkom godine obaviješten sam da portal PagFOTO.info više ne egzistira. Nisam se začudio niti me to posebno iznenadilo, jer za moj grad bi bilo iznenađenje da je taj portal imao svoj kontinuitet i da je dalje u funkciji svih fotoamatera otoka Paga koji su svoje uratke objavljivali na portalu.


Ulaziti u priču zašto se to desilo izazvalo bi samo dodatnog napora koji meni uopće ne treba. Vjerujem da oni koji su održavali ovaj portal imaju svoje odgovore zašto je to tako ali sam jednako tako siguran da je uz malo razumijevanja i podršku Foto kluba Pag taj portal se mogao sačuvati. Ovako ode sve u nepovrat.

Fotografirati znači otrgnuti od zaborava trenutak za kojeg mislimo da je trebao biti trajno sačuvan. Odlaskom ovog portala više ništa nije ostalo sačuvano.
Na portalu sam imao izloženo 113 fotografija od čega je jedna fotografija bila vodeća po posjećenosti.

Temeljni cilj portala PagFOTO.info bilo je pokretanje fotoamatera na otoku i šire da u svojoj sredini otkrivaju prirodna, kulturna i druga bogatstva vezane za otok, isto tako da detektiraju i specifične situacije koje ugrožavaju ovaj naš otok. Cilj je bio ispunjen s velikim brojem objavljenih fotografija. Trebalo je samo sačuvati to bogatstvo, to je bilo najmanje čime smo mogli i dalje prezentirati naš otok.



Post je objavljen 30.03.2023. u 11:27 sati.