Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/huc

Marketing

ubiti dosadU



toliko je dosadno da uzmem bijele samoljepljive papiriće pa njima prelijepim pločice sa imenima na portafonu. Obično odaberem samo jedno prezime na čitavoj tabli. Također uđem u neku zgradu pa prelijepim imena na vratima i na njima ispišem neko drugo prezime. Recimo, Sirotanović prelijepim s Milijunović, Kralj sa Odalamović, Pipinić s Pimpekovsky, Zaradić sa Kurvinov i sve u tom stilu. U vlasnika nekretnina takvo postupanje izaziva tjeskobu, vjerujem. Je li u pitanju obična psina ili doista netko ima nešto protiv mene? Određena poruka ili razbibriga dokona uma? Valja li strepiti? Drhtati? Prijaviti policiji? pitaju se zabrinuto. Los paranojas, đast inđoj aS...
toliko je dosadno da sam iz prašnjavih kutija iskopao fotografije bivših djevojaka. Izrezao sam njihova lica te u stanovitoj video aplikaciji pridružio ih bujnim tijelima porno zvijezdi. Sada promatram kako se sve one tucaju u užarenoj lezbijskoj orgiji. Moram priznati da je deep fake zbilja daleko dogurao, umalo da nadmaši moju moć imaginacije. Ali svo to lickanje, culanje, svi ti crni dildaći, analne kuglice, vibratori, prljave riječi, pišanje i zapišavanje, turanje i guranje, cičanje i ječanje, uzdasi i krikovi, čitava ta nadrealna scena više je smiješna nego uzbudljiva. A posebno je smiješno kada u prostoriju uđe ultra-napaljeni svemirac oktopus, pa ih onako krakat počne tucati. U sve tri rupe!istovremeno. Kada stvor napokon svrši prospe toliko sperme da se one u njoj podavE.
toliko je dosadno da s Chat GPT-om raspravljam o smislu života.
toliko je dosadno da krpim čarape i bojim apšisanu robU.
toliko je dosadno da na ulici hodam naopačke, unatraG.
toliko je dosadno da svakom koraku koji je izbrojao moj pedometar na kraju dana dodjeljujem ime prezime i kratku biografijU.
toliko je dosadno da čak ni ne razmišljam o samoubojstvU.
toliko je dosadno da izmišljam praznike: Međunarodni dan anemičnih polipalimpsesta/ Proslava pete obljetnice šeste izmjene i dopune Zakona o radu/ Dan poravnatih računa/ Dan kirgiške zajednice u Donjem Miholjcu/ 7.7. Blagdan ugodnog varenja oborite ribe/ sveti Klaus, zaštitnik plamenog jazavca, vojnih lekarki, zvonara kuće Usher/ Dani svih korumpiranih/ Regionalni praznik BanalnostI/
toliko je dosadno da sred dnevnog boravka izrađujem zvučno izoliran faradejev kavez. Namjera mi je da se u njemu pošteno odmorim od vanjskog svijeta, od neprestane gradske buke, od krša i loma smetlarskih kamiona, od turiranja motora na crvenom, p'jane pjesme pubertetlija, od bijesnih urlika nasilnih susjeda i plača njihove priglupe djece, od primitivaca svakog predznaka i svake fele. I, naravno, od elektromagnetskog zagađenja! nevidljivog ubojice zdravlja. Iako, čini mi se da mom projektu nešto nedostaje. Ah, da, trebao bih unutra nekako ugurati i tank za senzornu deprivaciju. Plutajući na površini vode zasićene magnezijevim sulfatom, u toj mračnoj komori, potpuno lišen podražaja mogao bih napokon istražiti mogućnost čiste svijesti kao što je to činio J.C.Lilly davnih šezdesetih godina prošlog stoljećA.
toliko je dosadno da ovi zapisi počinju nalikovati na Dnevnik skribomana dosadnjikavog Zdravka ZimE.
toliko je dosadno da smišljam najstrašnije metode javne egzekucije domaćih veleizdajnikA.
toliko je dosadno za se zaputim na groblje i ondje tehnikom frotaža izblijedjela zastarjela imena s nadgrobnih ploča prenosim na papir. Katkad, ukoliko postoji fotografija, nacrtam i lice pokojnika. Potom papir progorim upaljačem. Požutjele rupe s crnim obrubom podsjećaju na lezije na mozgu, na jedače vremena iz jednog Kingova romana, na posvemašnji zaboraV.
toliko je dosadno da fotografiram selfije i potom vlastiti lik kačim na krajolike koje nikada nisam posjetio. Najdraži mi je ciklus Najstarija stabla na planetu. Jako dobro sam ispao u Bijelim brdima Kalifornije, uz Great Basin bristlecone pine (Pinus longaeva), stablo staro 4,854 godina! Također dobro izgledam i u Aveniji Baobaba na MadagaskarU.
toliko je dosadno da pođem na izložbu slika kolege Grmeča pod naslovom Cosa Sei, ali tu je toliko trulo i beskrvno da, evo, od muke tamanim četvrtu pivu u sat vremena ne bih li taj jalovi umjetnički svijet učinio iole zanimljiviM.
toliko je dosadno da se pridružujem moliteljima na Trgu (ili kako ih progresivisti, ljevičari, slobodnjaci vole pejorativno nazivati - klečavcima) samo da bih nasekirao Anku Markić Sataraš od Križa i njene ideološke sudružnicE.
toliko je dosadno da razmišljam o promjeni spola, pa via bosonoge Karmelićanke, da s Editom Majić opslužujem BogA.
toliko je dosadno da sam zgrabio susjedovu mačku, dvokomponentnim ljepilom nalijepio joj silikonske uši na trup pa je izbacio na ulicu da plaši ljudE.
toliko je dosadno da odlazim do javne govornice i nasumice okrećem brojeve. Ako se javi muški glas kažem strogo: pripazite na svoju ženu... Tko je to? zabrinuto će glas. Ja ponovim: samo pripazite na svoju ženu, i spustim slušalicu. U zadnjih godinu dana statistika upućuje na značajan porast nasilja u obitelji u našem gradU.
toliko je dosadno da izmislim da su me opljačkali. Odem na policiju, opišem kako se to zbilo i još besplatno nacrtam foto-robot, groteskna lica napadača. Policijski službenici zadivljeni su mojim umijećem. To mi godI.
toliko je dosadno da razmišljam da se opijem na šupak: jeftinije je i bržE.
toliko mi je dosadno da sam pogledao sve argumente za tvrdnju da je 9.11-esti insajderski posao, da je spuštanje na mjesec kjubrikovski lažirano, da je Zemlja božična staklena kupola, veliki svemirski ZOO.
toliko je dosadno da sam poput Herzoga Saula Bellowa počeo pisati pisama svim živima i mrtvim. Evo prilike prilike za epistolarni romaN!
toliko je dosadno da sam odjednom histerično veseO.
toliko je dosadno da sam sjeo na vlak i odvezao se do Zaprešića. U Zaprešiću se nije dogodilo ništa pa sam se vratio natrag u graD.
toliko je dosadno da sam otišao čistiti masnu pećnicu bez sredstva za odmašćivanjE.
toliko je dosadno da sam upalio Kršćanski radio i sad radim bilješkE.
toliko je dosadno da razmišljam upisati tečaj etno plesA.
toliko je dosadno da sam nabavio lažne leće. Sada po gradu nosim šarene oči jer novac nikada neće doći. Naravno, nitko nije primijetio razliku. Jedino me Mirna upitala: nešto je na tebi novo, da nije frizurA?
toliko je dosadno da brojim i kategoriziram ljude koje sam upoznao u životu. kategoriziram ih po raznim kriterijima. Tu aktivnost proglašavam ljubavlju prema taksonomijI.
toliko je dosadno da sam pustio bradu i u njoj sakrio snovE..
toliko je dosadno da sam kupio Skandinavku i sada je rješavam pitajući se zašto svoje vrijeme i energiju nisam u stanju usmjeriti u nešto pametnije – recimo učenju stranog jezika ili neke druge korisne vještinE…
toliko je dosadna epizoda serije koju gledam da nisam u stanju prebaciti prograM.
toliko je dosadno da sam otišao ušao u kupaonicu, izvadio trimer i obrijao čitavo tijelo. Nakon toga uzeo sam klasičnu britvu i izbrijao se do posljednje dlake. Sada izgledam kao obrijani pavijan, goluždrava ptica, čovječja ribica… Mislim, neki to čine stalno. Vole biti glatki. Ja ne.
toliko je dosadno da sam otišao napraviti kolonoskopiju; usput sam napravio i kolor dopler vratnih žilA.
toliko je dosadno da se igram privatnog detektiva. Odaberem neku osobu na cesti pa ju pratim dok se ne vrati u svoj ustajali ćumeZ.
toliko je dosadno da uzimam čist veš, trpam ga u putnu torbu i krećem put javne londrionice gdje ga vadim i stavljam prati na najduži program. Kad se opere, stavim da se još jednom izvrti. Sjedim nasuprot mašine i gledam kako se roba prevrće. A onda sušenje. I još malo prevrtanjA...
toliko je dosadno da sam iz dosade popio laksativ. Već nekoliko sati sjedim na zahodu i špricam čitajući francusku ispovijedanu prozu što me – na opću radost prosječnog koprofaga – dovodi do novog umjetničkog projekta: 365 dana u govnu! Projekt je zamišljen na sljedeći način: svakog dana odem do kioska, kupim dnevne novine i na njih vršim veliku nuždu. Snimku olakšanja i fotografiju izmeta objavljujem na mrežnim stranicama. Moj prijatelj umjetnik veli da je to vrlo jak stejtmenT.
toliko je dosadno da pišem tekst o tome koliko je dosadnO.
nazvao bih ovaj tekst U žrvnju dosade kada to ne bi bio dosadan nasloV.
sad je već toliko je dosadno da polako ostajem bez tekstA. nema veze, manjak slova nadoknadit ću sa par fotografija penisA .
inače, linija zakrivljenosti mog penisa naziva se penisuoida. Ako vam je dosadno izračunajte jE.



Post je objavljen 26.03.2023. u 16:39 sati.