Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moj-plavi-svijet

Marketing

"MOJA GLAVA, MOJA PRAVILA"!!



"KONAČNO SE ZNA AKIJEV NASLJEDNIK: Parni valjak službeno otkrio tko im je pjevač, a imaju i novu pjesmu.

Dugo se već nagađa kome bi trebala pripasti čast da kao pjevač Parnog valjka zamijeni legendarnog Akija Rahimovskog, a sve češće se spominjalo ime mladog pjevača Igora Drvenkara.

Mi smo krajem veljače, na dodjeli Top.HR Music Awards glazbenih nagrada susreli frontmena benda, Huseina Husenefendića Husa i priupitali ga o tome, a on nam je tada dao tajnovit odgovor.

'Potencijalno. U ovom trenutku za medije možemo reći jedino da ćemo negdje okvirno sredinom ožujka javno objaviti planove i to će se poklopiti s objavljivanjem nove pjesme. Do tada, bez komentara. Neću demantirati, ali neću ni potvrditi', rekao je tad Hus za Story.hr.

Na šuškanja se ranije osvrnuo i sam Igor koji također nije htio puno otkrivati, a skromno je istaknuo da nije jedini kandidat i da je to velika čast.

'Nisam jedini kandidat, isprobavamo samo, postoji puno opcija, to je tako u glazbenim krugovima. Mislim da će tek sredinom trećeg mjeseca objaviti tko će nastupati s njima. Sigurno je to velika čast, tko god da bude pjevao', rekao je pjevač za Glas Podravine.

Sad se konačno otkrilo tko je Akijev nasljednik, a pokazalo da su glasine bile istinite i na službenoj stranici Parnog valjka potvrđeno je da je Igor novi pjevač, a najavili su i novu pjesmu koju ćemo moći slušati od sutra u podne."

https://story.hr/Celebrity/a250451/Igor-Drvenkar-je-novi-pjevac-Parnog-valjka.html

Post je objavljen 24.03.2023. u 10:24 sati.