Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

Obitelj' mog oca..

Moj otac imao je 5- ero braće. Jedan Đuro' bio je polubrat' isti otac' al majka druga.
I ja nikad' al nikad nisam ništa nisam doživjela' lijepo od strane obitelji mog oca' ni od njeg' tek pred smrt njegovu.
Imala sam 5 godina' kad su mi moji stričevi rekli da sam curetina ko moja mater ( nikad je nisu prihvatili jer je bila " prljava" bosanka! )
a ja njima' - Ja sam curica!-
Moj stric' sad već pokojni' kad sam diplomirala' prva u obitelji rekao je - Jebeš tvoju diplomu i tak te kuhača čeka! Ono ??? Wtf??
Djed i baka' roditelji mog oca' nikad me nisu čuvali! A bili smo kuća do kuće! Nikad' nisu znak pažnje il skrbi meni upitili. Dapače kad sam se rodila' ko nedonošče' moj djed Ilija je komentirao - Rodilo se govno!
I kad je to " govno" rodilo još jedno " govno" moja tad još živuća baka Eva nije došla u babinje. Ja sam njoj tad odnijela moju kći' predivnu
plavooku' zlatnih vlasi' kovrčavu' ma anđela' da je prabaka vidi' da vidi koje sam Sunce rodila! Moja kći je imala' tad iščešnje kukova i imala aparatić metalni za ispravljavnjane. I znate' što mi je tad moja baka Eva rekla - da me Bog 'zbog mojih grijeha ( bemti kojojiiiih) s takim djetetom ' aloo kažnjava! Moja kći danas ima 35 i osebujna je osoba' i ne šepa' sva je OK' jer sam se JA za to pobrinula.

I rekla mi je baka Eva ( što ne volim to ime) s mojih 13 godina' da sam preružna' da nisam lijepa na majku ' a ja njoj drčno - Šta oš' ružna sam na tebe- E je me tad' natukla!Tad sam doživjela' jedini ispad emocija' sa strane obitelji mog oca.
O pokojnima sve najljepše. Ali..boli!

Post je objavljen 23.03.2023. u 18:38 sati.