Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivot-i-ja

Marketing

INTERESANTNO




Zanimljivo, ova dva dana intenzivno mislim na arhanđela Mihaela, jučer sam čak i osjetila kako su me preplavljivali valovi njegove energije. Ne može to razumjeti netko tko to nije osjetio na taj način, a kad to osjetim, znam da trebam njegovu posebnu zaštitu. Još uvijek ne znam zašto, ali on zna.

Pronašla sam moj osvrt prije puno godina i sliku iz njegove crkvice kad sam bila na hodočašću u Engleskoj, St. Michael mount.


11. ožujka 2017.

A nešto si mislim ovog jutra, slučajno nabasah na naslov "Plan za uništenje crkve u 33 točke" pisao anti apostol.

Nisam crkvenjak, ali za sebe mogu reći da se osjećam lijepo kada čisto uđem u neku crkvicu, bez ikakve gužve, propovjedi, ljudi...sama s sobom, Bogom i anđelima i prva točka koja spominje jedan od načina uništenja crkve...ne mrem bilivat.

"1. Uklonite već jednom zauvijek Sv. Mihaela, zaštitnika Katoličke crkve iz svojih molitava u sv. misi i izvan nje. Odstranite njegove kipove tvrdeći da oni odvraćaju od štovanja Krista."

Slučajnost, ili nešto drugo? Arhanđeo Mihael nije samo zaštitnik, on je POBJEDNIK ni manje ni više i zapitajte se, čisto provjerite, koliko se u našim crkvama uopće štuje Mihaela i gdje su njegove slike ili kipovi, tek kao podsjetnik, a ne kao idolatrija, jer ljudi znaju svašta činiti s kipovima, umjesto da ih potaknu da se okrenu istini.


Post je objavljen 16.03.2023. u 11:19 sati.