Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Keine džaba, ruf Mich an

Danas nešto puše, sinoć smo bili preko granice na večeri, vrhunski roštilj, skupo vino, odlične rakije i sve to za malo više od deset eura po osobi, još smo pola toga odnijeli sa sobom, jer iako smo se ubili nismo mogli sve pojesti.

Sjećam se nekad davno odlazaka u Čehoslovačku, kad bi promijenili sto maraka, naravno na ulici, kakav je bio običaj i kod nas i ostalim socijalističkim vukojebinama, i dobili hrpu nekakvih novčanica, pa smo se osjećali bogato.

Jednom mi je neki Rus u Lenjingradu, za jeans jaknu nudio sestru, pa sam mislio da se zajebaje, a nije bio je ozbiljan samo šta mislim da mu nije bila sestra.

Danas ljudi idu tako daleko da iskorištavaju tuđe siromaštvo pa od njih kupuju djecu, i utvaraju si da su humanitarci altruisti, pravednici među narodima.

Tamo preko granice gdje smo bili na večeri, gradi se hrpa viletina, vjerojatno će osim jeftinije hrane, procvjetati i prostitucija i još koješta, kako to već biva u tim siromašnim vukojebinama, koje su eto svega desetak kilometara daleko, i samo nisu imali sreće da pripadnu toj odvratnoj kapitalističkoj tvorevini, koja sebe naziva europskom unijom, u kojoj su iz nekog čudesnog razloga plaće triput veće, iako se radi o samo deset kilometara.

Debili iz esdepeja s glupim Peđom koji ne zna di živi, laprdaju o tome da država triba gradit stanove, valjda senadajuć da će jednom opet doći na vlast pa ih dijeliti svojima.
Ne bi me čudilo da debili iz adezeja, objeručke prihvate prijedlog debila iz esdepeja, kako bi ih i oni mogli dijeliti svojima.

Obadva krila saveza komunista naime znaju da se glupa raja najefikasnije korumpira stanovima koje bi svi plaćali a oni dijelili svojima.

Zato se braćo i sestre čuvajte tih s besplatnim stanovima, oni vas žele držati zauvijek ovisnima i vašu djecu učiniti neradnicima koji bi čekali da im država nešto da, vidite i ovdje po blogu kontaminirane mozgove koji bi za besplatni stan pristali da se prostituiraju deset kilometara od granice.



Post je objavljen 15.03.2023. u 10:55 sati.