Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

zid

evo slušan na vijestima kako se u iloku urušilo desetak metara srednjovjekovnih zidina. i sad voditeljica pita izvjestiteljasa terena: 'martine, zna li se uzok urušavanja srednjovjekovnih zidina?' i onda martin kaže da to nije problem od jučer nego da traje gidinama, je, biće najmanje jedno pesto gidina, odkad su turci onomad išli u pohod na mohač. u svakom slučaju martin je u emisiju pozvao kustosicu tih istih zidina koja je rekla da se od osamdesetih godina prošlog stoljeća u zidine nije ništa ulagalo, te da se zadnja intervencija, ta iz osamdesetih, odnosila na obnavljanje temelja šta je i logično jer temelji zid drže.i onda si martin i vodizeljica uno zaključil da se to moralo dogodit jer su izdvajanja za kulturu minimalna.

kad se tad, nakon te reportaže nisan ubija fenom neću nikad! a jebate koji to fakultet moraš završit da zaključiš kako na mekom terenu nijedni temelji neće izdržat test od pesto godina. ne zaboravimo ilok se nalazi na obali dunava koja tisućama godina stvara riječne nanose, a isto tako je logično da će se i tvrđava za obranu od turaka gradit tamo di postoji i prirodna prepreka, rijeka.

eni vej, šta san tija reč. kad nemaš šta reč otvori temu, po mogućnosti o odgovornosti kako bi fokus skrenuo od stvarnosti, a stvarnost je ta da su se zidine urušile od starosti i da se tu nemože ništa prominit.
a jebate! urušilo se cilo rimsko carstvo pa iako se zna razlog svi ga idalje pokušavaju obnovit

Post je objavljen 10.03.2023. u 19:44 sati.