Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

DRASELLA KONAČNO I ZA BUDIMPEŠTANSKE IZDAVAČE


Iako prevashodno moramo reći kako Dianna Diverno nije imala u planu da skoro objavljuje književno delo - roman - Tajne Strasti Grofice Razaski na mađarskom jeziku, očito je da će ipak promeniti mišljenje i ponuditi tokom 2023 godine ovo zanimljivo, urnebesno i komično štivo i mađarskim, Budimpeštanskim izdavačima. Svakako da ne možemo reći u kom će terminu to biti pošto je autorica usredsredjena na scenarije, ali nam je drago što je ovo literarno delo napokon ''izvučeno iz fioke''
Trenutno se može očekivati ovaj roman na engleskom jeziku, ali i najava promocije na norveškom jeziku u Skandinaviji u narednom periodu.

Mađarska verzija romana ''Tajne Strasti Grofice Razaski'' prostire se na oko 260 stranica.. Do sada je putem štampane forme predstavljan samo scenario za film - ''Razasky Grofnő titokzatos szenvedélyei'' u više navrata tokom proteklih godina.
Roman ''Razaszky Grofnő titokzatos szenvedélyei'' zahteva korekturu teksta prilagođenu mađarskom, književnom krugu, mada se nezvanično i u trenutnoj formi može predstavljati čitaocima. Predlažemo autorici da svakako poradi na tome i konačno pročita ovaj roman u nekom subotičkom studiju i postavi to na internet u vidu audio book.

Post je objavljen 10.03.2023. u 00:17 sati.