Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Bahra u dolini narcisa

Bijo je tradicijonalni noćni marš avetinja, klečavice su bauljale po gradu laprdajuć kao i obično o jajniciman i drugim dijelovima kojih su one gospodarice, i tako ka i svake godine mantaju okolo i laprdaju bez veze, a da nije Caritasa pribivene žene se ne bi imale di skloniti, dok feministkinje peru lovu šta je muzu od države.

Ugledna psihologinja, biće su one druge neugledne je laprdala na Yutelu kako ona zna ko financira klečavce, pa je ona užasnuta, jer postoji mogućnost da se klečavci počnu baviti politikom.

Ugledna psihologinja je u pravu, naime već smo vidili kao su se ležači po podu takozvana soroščad, u Zagrebu počeli baviti politikom i zahvaljujući dovoljnoj količini idiota, Srba, Jugoslovena, i pripadnika homoseksualne zajednice koji su glasali za njih, osvojili vlast pa je sad smeće po cilom gradu, tako da kad vidiš kontejnere i dostavljače na biciklima ne znaš jesi li u Zagrebu ili u Bangaloreu.

Ugledna psihologinja međutim nije bila zabrinuta kad se zambijski klan valja po trgovima, niti je istu brinulo ko ih financira, dok je sad užasnuta financiranjem klečavaca.


zato je ona ugledna, a one druge neugledne

imamo anketu o narcisama, kao karakterna osobina, ne kao biljke

Za sada se najveći narcisi nisu javili, kad će ne zna se

U Zagrebu se svašta događa, urbani Zagreb je iša na koncert od Gibonnija, krkani su išli na predstavu o Lepoj Breni, navijači su oko Sheratona, a ja ću sutra na A1 pa nizbrdo.



Post je objavljen 09.03.2023. u 21:28 sati.