Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Optimizam

Nečuveno.

Kad bi društvo za zaštitu pasa čulo da neko pasu radi ono šta blogerica Smjehuljica radi radi svom čoviku, odma bi zvali policiju, strpali Smjehuljicu u pržun, organizirali demonštracijun na glavnom zagrebačkom trgu, i skupa sa Gretom Thunberg klečali, za dobrobit pasa i čednost u odijevanju đemperića na iste.

Obzirom da se ne radi o pasu nego o muškarcu, kojega žena more zlostavljati kako oče, brezočna administratorica je odma taj horor uradak metila na naslovnicu.

Nije ne boj se metila Smjehuljicu na naslovnicu kad piše o svom gradu, nevinim hrvatskim žrtvama, roditeljima i druge prekrasne stvari koje piše, naslovnica je rezervirana za zlostavljanje muški.

Zamislite samo braćo i sestre, kad je ta Smjehuljica duša od žene, tako okrutna, šta se događa iza drugih zatvorenih vrata.

E baš tako, dok vi hrčete snom pravednika, negdi neki muškarac, samo zato šta je muškarac, sam sebi pegla majice, i poslušno u strah se osvrćući oko sebe, nosi bičve, u tamo neku košaru.

Od svega šta je tamo nadrobila najzlobnije zvuči ono sa daskom na klozetu, garant ima i zahodu neku kameru koja snima jel paćenik diže i spušta dasku prema uputama, ne može se čovik ni popišat a da se poštuje njegova privatnost.

Zamislite sad braćo i sestre nekog muškarca koji bi oda za svojom ljepšom polovinom i pratijo je li digla i spustila dasku, ljepša polovina bi amantalno utekla od takvog psihopate.

I još to s onom tubom od tariguza, di bi je triba stavit nego na vešmašinu, biće bi triba kupovat oni tariguz šta mu se tuba rastapa u školjki, eto dokle su zlostavljačice dovele, neki čovik je mora izmisliti rastopivu tubu samo da one ne bi bile nenormalne.

Na ostalo se neću ni obazirati, samo eto malo, jer to baca sasvim drugo svjetlo na sve muškarce koji su utekli od svojih žena, to da su za sve krive ljubavnice, i da mi nemoremo držati onu stvar u gaćama, radi se čisto o samorazumljivoj nadi da ćemo jednom naći neku normalnu.

Je li neko uspio ne znamo, nismo previše optimistični.

Post je objavljen 08.03.2023. u 07:40 sati.