Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Kazalište "Kerempuh"

Danas sam bila na jednoj posebnoj predstavi, i sretna sam da je došla u Zagreb. Nakon Zagreba, ide u Rijeku....I sad ne znam poslije Rijeke Split ili Zadar...

Radi se o predstavi Bitef Teatra, "Lepa Brena Project". Večeras je u Zagrebu održana kazališna postpremijera ove sjajne predstave. Kazališni ansambl predvođen glumicom Jasnom Đuričić seli u Rijeku, gdje će također izvesti dvije predstave dnevno - jednu u 18., a drugu u 20 sati.
U predstavi je riječ o fenomenu Lepe Brene, raspadu bivše zemlje. U jednu zajedničku priču i poruku stopilo se čak pet likova Lepe Brene: Brena Graditeljstvo, Brena Biznismenka, Brena Pjesme , stadioni (Rumunjska i Bugarska), Brena seksualnost i Brena Jugoslovenka (kao jedna od simbola bivše države).
Fenomenalo je preko Brene ispričana priča o raspadu jedne zemlje...Koliko znam, Brena je jedina živuća pjevačica, kojoj je posvećena (ili o kojoj je napravljena) ovakva predstava. Toliko mi je drago da sam bila pogledati - iako se spominju detalji iz Brenina života koje znam i poznajem....Pa pjesme, pa priča....Genijalno!
Ne znam hoće li Bitef Teatar dolaziti ponovo, ali mislim da su im rasprodane karte pokazale da bi - trebali ponovo doći..... Svim ženama čestitam Dan žena!!!! Neka nam je sretno!

Ljubim!









Ps: Puno hvala na uvrštavanju na naslovnicu: znači i temom i načinom; mogla sam se još više "raspekmeziti", ali mislim da je vidljivo koliko mi znači. I Brena i predstava. Hvala! Danas sam dobila ružu, čokoladu i odličan ručak - ali, ovo mi je definitivno najljepši poklon za Dan žena!

Post je objavljen 07.03.2023. u 22:30 sati.