Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smisao-zivota

Marketing

Odlazi cirkus




Cenzura nepokolebljivo ide dalje u nove pobjede. Najnovija cenzura odnosi se na N1 televiziju, a time je pogođena i satirična emisija Prime time koja se na N1 televiziji više neće prikazivati jednom tjedno, već jednom mjesečno. Nije tajna da je N1 televizija, od svih tv kuća, najveći trn u oku vladajućima, ne samo u RH, već ,što bi rekli, i u regionu. A ova je cenzura i potekla iz regiona.

Naime, vladajuća stranka u Srbiji na čelu s Aleksandrom Vučićem kontrolira Srpski telekom koji kontrolira Arena sport koji pak postavlja uvjete providerima kabelskih usluga, uključujući i onima u RH, i tako je N1 izletio s dijela tržišta, a time Prime time gubi tri emisije mjesečno. Prime time je, prije Šprajcove emisije Stanje nacije, bila jedina televizijska satirična emisija tog tipa u RH, najprije su ih otjerali s HRT-a, a progon se nastavlja i cenzuriranjem N1 televizije.

Ali, najbitnije je da će se država upisivati na jedine nekretnine primatelja socijalne naknade od 139 eura. Živio Superhik! Živjela Hrvatska!

No, cenzura medija ne postoji da bi slomila autora, nego da bi slomila publiku, kao što kaže Borna Sor. No, neće nas slomiti, ne dajte se prajmtajmovci!




Post je objavljen 06.03.2023. u 20:18 sati.