Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Virus, Potres, Brak

Dakle, kakav dan. Čujte samo od kakvih sam događanja danas imala priliku i zadovoljstvo birati: Književni karusel - Centar za kulturu Trešnjevka, pa Kinoteka: ciklus filmova Miloša Formana: "Ljubavi jedne plavuše", Fraktura: Drugačiji krimići. I sve počinje u 19 sati! :(((( Dakle, sve počinje istovremeno! Žalosti! S obzirom da se ne mogu klonirati i biti istovremeno na ovim događanjima, izabrala sam - i nisam pogriješila - predstavljanje romana "Virus, potres, brak" Marine Šur Puhlovski. U Kinoteka baru. Naravno, i ova je promocija počela u 19.:)))))
Izdavač V.B.Z uvijek ima odlične promocije, a ova je promocija bila zaista nešto posebno. Na promociji su sudjelovale, osim autorice i Ingrid Šafranek, te Darija Žilić, urednik Drago Glamuzina i Lada Žigo.
Što je bilo posebno na samoj promociji?! Atmosfera. Divni ljudi koji su se okupili na promociji. Lada Žigo, koja nam je na početku baš kao profesionalna glumica predstavila Sofiju Kralj, glavnu junakinju romana "Virus, potres, brak". Ovu Ladinu stranu (talent) do sada nisam upoznala, i baš me oduševila, kao i vjerujem sve prisutne. Genijalka!
Ingrid Šafranek je govorila o tome kako je doživjela Marinine knjige (ciklus romana o Sofiji Kralj: "Nesanica", "Ljubav", "Igrač", "Divljakuša", "Zbogom, djevojčice").
Tema ovog novog romana je 45 godina braka, kojih se glavna junakinja sjeća, a početak nas vraća u 1976. godinu....Ovaj roman će dobiti još dva nastavka i govoriti će o Sofijinim ljubavima, tako da će ova trilogija postati jedna zaokružena cjelina.
Što se sve Sofiji događalo, morat ćete otkiti u knjizi....Napetost, kao u krimiću, ali i zabava su zagarantirani....
Drago Glamuzina, kao urednik knjige, otkrio je da je autorica tek pri pisanju ovoga romana otkrila da će joj za cjelinu trebati još stranica, koje se upravo pišu - u obliku drugog dijela romana....Naravno, bila su spremna i neka druga pitanja za Marinu....
Darija je, uvijek savršeno točna i detaljna, dala znanstveni osvrt na Marinin rad.
I naravno, šećer na kraju - iz Varaždina su stigle makovnjača i orahnjača, i savršenstvo u vidu kolača od sira.

Ingrid Šafranek, Marina Šur Puhlovski u plavome, Darija Žilić i Drago Glamuzina. Lada Žigo u ulozi Sofije Kralj. Ljubim!

Post je objavljen 24.02.2023. u 01:05 sati.