Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

O FILMU ''PRIČA PLAVE MUMIJE'' U VELIKOJ BRITANIJI?


Trenutno su u toku pregovori povodom toga da li se moglo pokrenuti snimanje filma po romanu ''The Story Of Blue Mummy'' Dianne Diverno s nekim ljudima iz Velike Britanije - London. Do sada je scenario predstavljen u ''The First Anthology'' tokom 2019, 2021 i 2022. Autorica nije iznela neke druge podatke o tome.

Tema scenarija je aktivna od 10. Januara 2023 godine

Takođe dobila je ponudu za rad s scenarijima upravo na međunarodnoj razini.
Na osnovu dostupnih podataka o prodaji scenarija prenosimo tekst - Standardni igrani film. Za ovu vrstu scenarija, Writer's Guild of America plaća od oko 70.000 dolara pa naviše od 150.000 dolara, što znači da prosečni scenario dugometražnog filma košta nešto više od 100.000 dolara. Dianna Diverno ima oko 50-tak scenarija i treba da se aktivnije posveti tom poslu na međunarodnoj razini tokom 2023 godine. Do sada je bilo pregovora isključivo oko crtanog filma s studijima iz Berlina i Milana

Opis romana :

Kapetan John Robertson preselio se u Kaliforniju i zajedno s Jane Howard započeo novi život u vojnim redovima. Kasnije dobiva priliku da se preseli u Kanadu u Vankuver.. Odlučan da se više ne bavi istraživačkim radom, posvetio se specijalnim jedinicama. Pre četiri godine smrtno je stradalo pet vojnika, slučajno. Istražujući korelaciju njihove smrti s iskopinama na kojima su pronađeni, saznao je da su otkrili tajnu mumiju s višemilijunskim bogatstvom, ali to otkriće nije nigde zabeleženo, niti se nigde može ući u trag ni mumiji ni novcu.
Kasnije saznaje i da njihova smrt nije bila slučajnost


Post je objavljen 22.02.2023. u 11:42 sati.