Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Kuguarke i bojleri

Nakon histerije izazvane objavom Kupusovog torza, svjedoci smo još luđih reakcija na Jelenovu sposobnost da opravi bojler, nevine blogerice se ponašaju kao nezajažljive pulsirajuće kuguarke.

Mrle i Prlja su pobijedili na Eurosongu, i time je zatvoren krug, režimski pjevači, koji bi na tržištu propali ko Grčka, su postigli najveći uspjeh karijere na nečem što se zove Dora.

Mrle i Prlja nikada neće pjevati na dočeku nogometne reprezentacije, ali zato s Milutinom Kekinom koji nije naš, mogu pjevati na dočeku ekipe iz Zambije.

Inače napokon su se o tom cijelom slučaju oglasili Kongoanci, i rekli da Zambijci nisu nikako legalno mogli posvojiti djecu.

Zato je vrijeme da sve kreature poput Sandre Benčić, i one pravobraniteljice koja prijavljuje onog idiota Pernara, a da država pokuša izvući te budaletine iz Zambije obećavši da će im pravedno suditi u Hrvatskoj.

Također bi bilo lijepo da i svi ostali koji su za desetke tisuća dolara kupovali djecu po Afrikama začepe, i da se država pospe pepelom i obeća da nikada više neće dopustiti trgovinu djecom i slične gadarije.

Naime samo je u vrhunskim vukojebinama u kojima se kad ideš vaditi mjesečnu parkirnu kartu, trebaš fasciklu papira i uvik ti fali još jedan, moguće otići i Afriku sa potvrdom suda u Zlataru, i kupit malog crnca.

Jedino bi mogli utvrditi je li ona šta je imala rak, pa nije posli tila opterećivati vlastito tijelo rađanjem obzirom da ih je nabavila 5 dobila popust na količinu.

Da se vratimo na ponašanje nevinih blogerica, koje će naravno mene proglasiti ljubomornim, kao da nešto bolje i znaju, umjesto da se ovdje bavimo poezijom, pišemo pjesme i sonete, one ovo mjesto pretvaraju u Sirove strasti, i samo time ponižavaju vrhunske analitičare, lirske pjesnike i filozofe o ničemu, ponašajući se kao ženke koje bi se amantalno podale mužjaku koji zna opraviti bojler, uz prigušene senzualne uzdahe opravi mi bojler, molim te.

To im nikako ne služi na čast.

Post je objavljen 18.02.2023. u 10:57 sati.