Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Sarme i pol:)))

Danas je bio, pa ne znam kako bih to nazvala, u najmanju ruku izuzetno emocionalan i zanimljiv, na kraju i zabavan dan. Pa da počnem. Idem po nalaze doktorici, koju posjećujem doslovno nakon četiri godine. :)))) Ne, znam da nije smiješno. Nije bilo smiješno ni meni, kada sam išla po nalaze. Otišla sam, konačno, jer sam primijetila da nešto s mojim šećerom nije u redu. Ne računajući da je to stres od gospođice zvane - Mia, mašuća repom zajebant...:))))
Dakle, idem ja po nalaze. I razgovor je sjajan. Rezultati dobri, osim tog šećerka kojeg idemo unormaliti. I počne Štajmingerica: a Vi malo pijete?! Mooolim?! Pa, vidim ovdje jedan parametar....ali ne mora biti....Rekoh, ja povremeno - pivu popijem. Dobro, ponekad i pelin...U redu - shvatila sam. Jasno mi je zašto je tar parametar mrrrvicu povećan...Nastojte izbjegavati. Više kretanja. (Hoću, imam Miu!) Može i plivanje - kaže doktorica. Ma može - kažem ja.
I tako u najboljem raspoloženju oprostim se od doktorice. Znači, još ne umirem. .)))) Dobro je. Dobila sam umjesto Siofora za šećerko jedan novi lijek.
E da, obavila sam i ultrazvuk abdomena - i tu je sve u najboljem redu. Sretna. Zovem mamu, pričam joj dobre vijesti...I ona sretna, odahnula. Čuje se, doslovno. Preko telefona. Onaj poseban uzdah, kao kad nešto očekuješ, pa dobiješ dobre vijesti - pa Ti je laknulo. Pao Ti kamen sa srca....
A nije za zezati se. Sinoć sam slala eure za vijenac od razreda (osnovna škola). Umrla nam je kolegica, moje godište. 1969. Ostao suprug i dvoje djece. Srčani udar. :((((((Teško i tužno.
Mia je dobila svoje posebne Royal Canine gastrointestinal konzervice.Posebno za štence. Kad se konzervica otvori (ona jede dvije dnevno + suhi intestinal) izgleda kao najfinija pašteta. Tako i miriše. Mia je luda upravo za takvim pašteticama. Meni zadovoljstvo kupiti joj.
I na kraju dana, poziv na večeru. "Stari fijaker". Što ćemo?! Uglas: sarme!!!!! I nismo pogriješili. Sjajne sarme i restani krumpr. Slavimo moje dobre rezultate.
I kada sam bila u "Kinoteka baru", zaboravila sma se pohvaliti da sam kupila kartu za češke bajke, "Mala morska vila", i moja najdraža Libuše Šafrankova. Moja divna, najbolja Pepeljuga u "Tri oraščića za Pepeljugu".....
To je to za danas. I više nego previše, zar ne?! Ljubim vas!

. Saaarmeee...:)))))

Karta Kinoteka....

Novi lijek:.



Ljubim!

Post je objavljen 16.02.2023. u 23:10 sati.