Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Mistično mjesto kontakta: nekad sat danas šank



Savska cesta, kod Jukićeve. Snimio: Vanja


Davno, davno, pradavno, na ovome je mjestu i betonskoj cijevi, postamentu, stajao sat sa reklamom ... više o tome pogledajte u komentarima ovog mojeg posta iz svibnja 2015.!

U međuvremenu nije to "mistično mjesto kontakta" nimalo avanziralo - u njegovom se središtu i nadalje skuplja smeće, a široki betonski rub sada ne služi za odmor umornih šetača (*) već za odlaganje malog pelinkovca wink.



Savska cesta, kod Jukićeve. Snimio: Vanja


(*) Prije cca godinu dana htio sam ponovo fotkati unutrašnjost te betonske cijevi da vidim koliko se unutra nakupilo smeća u tih zadnjih 6-7 godina, no taman se predamnom jedna žena srednjih godina oslonila na cijev odmarajući očito umorne noge. Čekao sam 2-3 minute da vidim neće li se maknuti pa kad je ostala tako naslonjena o cijev ljubazno sam ju zamolio da se pomakne na par časaka, tek toliko da snimim fotku. A ona je tad verbalno nasrnula na mene - da kako me nije sram ometati ju u odmoru, da što ja tu imam slikati, koga briga za to, da sam grubijan i da će mi pozvati policiju ako se smjesta ne maknem.
Pa sam se i maknuo, rekoh, već ću jednom ponovo naići ... pa i jesam.




Post je objavljen 15.02.2023. u 17:10 sati.