Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smisao-zivota

Marketing

Gotovo je, moroni!




Bijela kuća, Washington D.C., 13. svibnja 2023.g

Trojica agenata Tajne službe i Državni tajnik Blinken upali su u Ovalni ured bez kucanja. Predsjednik Biden sjedio je za svojim stolom i pogledao ih u čudu.

"Predsjedniče", povikao je Blinken, "moramo odmah krenuti!"

"Što, kuda krenuti?", promrmljao je zbunjeno Biden gledavši blijedo u Blinkena koji mu je prišao i uhvatio ga pod ruku podižući ga sa stolice. "Što to radite, tko ste vi, o kakvom predsjedniku govorite?! Pustite me!"

"O, ne opet.", zausti Blinken okrečući očima i pustivši Bidena da sjedne natrag na stolicu. "Vi ste predsjednik SAD-a Joe Biden, a ja sam Državni tajnik Antony Blinken, ovo su trojica agenata Tajne službe iz vašeg osobnog osiguranja, Carl, Simon i Robert. Došli smo Vas odvesti na sigurnu lokaciju, imamo sigurnosni problem, sve ćemo Vam objasniti putem, ali sada moramo odmah krenuti."

"Ja sam predsjenik SAD-a?! Baš sam se pitao gdje sam to, kakav je ovo ured? Tko bi rekao, ha, predsjednik SAD-a!" reče Biden nasmijavši se i pogladivši rukom stol ispred sebe. "A, ovo je moj stol."

"Da, predsjedniče, to je Vaš stol, molim Vas pođite s nama, sigurnost je u pitanju, Vaš život." reče molečljivo Blinken, već pomalo očajan.

"Evo, idem Državni tajniče, sigurnost prije svega." odgovori mu Biden ustavši i krenuvši prema izlazu iz Ovalnog ureda praćen Blinkenom i agentima. "Nego, reci mi, Antony, jel' tako? Što se dogodilo, netko napada Bijelu kuću?"

"Sve ću Vam objasniti predsjedniče čim uđemo u helikopter i krenemo." odgovori mu Blinken dok su izlazili na travnjak iza Bijele kuće gdje ih je čekao helikopter spreman za polijetanje.

Nakon što su se smjestili u helikopter i poletjeli, Blinken se obrati Bidenu: "Predsjedniče, imam jako loše vijesti, ne mogu biti gore. Putin je 'pritisnuo gumb'. Stotine balističkih raketa s nuklearnim bojevim glavama u ovom trenutku lete prema svojim metama u zapadnoj Europi i SAD-u. Čim smo ih uočili aktivirali smo naš raketni štit i uzvratili slanjem raketa na ciljeve u Rusiji. Gotovo je, predsjedniče, nuklearna katastrofa je neminovna! Vas sada prebacujemo u bunker u gorju Apalachi gdje ćemo smjestiti članove kabineta i njihove obitelji."

"Tko je Putin?" upita Biden prekinuvši Blinkena u izlaganju.

"Predsjednik Rusije", odgovori Blinken.

"Misliš Sovjetskog Saveza?" upita začuđeno Biden.

"Nema više Sovjetskog Saveza, predsjedniče. Raspao se na 15 država. Putin je predsjednik Rusije i započeo je nuklearni rat, uistinu nismo očekivali da će to stvarno učiniti unatoč prijetnjama koje je iznosio."

"Čekaj malo, hoćeš reći da je Sovjetski Savez propao, nema više komunizma?"

"Da, kapitalizam je pobijedio, ali što nam to vrijedi kad je sve gotovo."

"Pa što se dogodilo, zašto je taj Putin počeo nuklearni napad?"

"Ah, Hrvati su sjebali stvar, a tako je sve išlo lijepo po planu."

"Hrvati? Misliš na Jugoslaviju?"

"Nema više ni Jugoslavije, i ona je propala, a Hrvatska je postala neovisna država."

"Kako se toga ne sjećam? I što misliš pod time da je sve išlo po planu?" zapitao je ogorčeno Biden.

"Bolesni ste predsjedniče, demencija. Ispričat ću Vam sve. Nakon pada Sovjetskog Saveza otvorila su nam se vrata dominacije nad cijelim svijetom. Rusija, Kina i Iran su nam zadavali probleme, ali imali smo plan i krenuli smo u njegovu realizaciju. Uspješno smo ih geostrateški okružili. Proširili smo NATO do zapadnih granica bivšeg Sovjetskog Saveza. Indija i Pakistan, kao i Japan i Južna Koreja već su bili pod našim utjecajem. Trebalo je još slomiti Sadama Huseina u Iraku, osvojiti Afganistan, te srušiti režime u arapskim zemljama koji su bili naklonjeniji Rusiji, pa smo izazvali tzv. Arapsko proljeće. Ukrajina je bila zadnja stepenica koja je trebala dovesti do sloma Rusije, a kasnije bi nam bilo lakše s Kinezima i Irancima. Sjeverna Koreja je nebitna jer čim ih Kina prestane podržavati, gotovi su. Znali smo da će Putin napasti Ukrajinu, to smo i htjeli, i znali smo da će to biti njegov kraj. Uspješno smo počeli europske zemlje odvajati od ovisnosti o ruskim energentima, čak smo i minirali Sjeverni tok 2. Kao što rekoh sve je išlo po planu, a onda se pojavio Let3."

"Let3?" upita Biden.

"Da, prokleti hrvatski punk bend! I prokleti Eurosong, najgluplje glazbeno natjecanje na svijetu, gluplje i od našeg country festivala u Nashvilleu! Ti glupi Hrvati su napravili pjesmu 'Mama ŠČ' s kojom su zapečatili sudbinu svijeta. U pjesmi su izvrijeđali Majku Rusiju i Putina, proglasili ga moronom i psihopatom, što i nije sporno, ali se dogodio najgori mogući scenarij, s tom su pjesmom danas pobijedili na Eurosongu, i to je bila kap koja je prelila čašu. Kad je čuo za pobjedu Hrvata na Eurosongu, psihopatski moron Putin to nije mogao podnijeti, odmah je izdao zapovijed za nuklearni napad, rakete je čak poslao i na Zagreb i Liverpool, iako nisu originalne mete. A tako nam je lijepo išlo, prokleti Hrvati!" završivši svoju priču Blinken je lice zario u dlanove i počeo ridati.

"Ajde, gledaj to s vedrije strane," tješio ga je Biden, "riješit će se svijet svih morona, i onih vladajućih i onih poslušnih, i onih koji su ih birali i onih koji su im svojom pasivnošću to sve dozvolili. Gotovo je moroniiii! Gotovoooo jeeeee! Jihaaaaa!"


Post je objavljen 13.02.2023. u 07:59 sati.