Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Đoker zovi

Europska unija je odlučila da će žice na granicama financirati iz fondova EU, a sve kako bi spriječila nekontrolirane ilegalne migracije.

Nekako je sve vodilo tome, činjenica da se većina ranije pristiglih imigranata nije niti želi integrirati, značajan porast kriminala, opća nesigurnost na ulicama diljem Europe, preuzimanje narko tržišta od strane imigranata, porast terorizma i tako dalje.

Dakle neko zao bi rekao da se ostvarilo sve ono što su zatucani konzervativci govorili da će se dogoditi, i da su zapjenjeni ljubitelji svega progresivnog već onda bili kreteni, koji su lupetali bez veze.

Evo sad su stotine tisuća ljudi u Siriji, i Turskoj stvarno najebale, i nemaju di, životno su ugroženi, pogotovo Sirijci i trebalo bi im pomoći.

Ovaj put su u pitanju žene, djeca, starci, obitelji, ne samo grupni silovatelji, kao što su bili onomad kad su ih nedepilirane skojevke dočekivale ushićeno, skupa sa paterom Tvrtkom.

I šta sad, pušiona, idioti su potrošili džoker zovi, na Mudžahedine, grupne silovatelje, i dilere, a sirotinja sad more crknit, ko ih jebe kad nisu tili doć kad su ih pater Tvrtko i maj neim iz Ranko dozivali ko sirene.

A ko zna možda se rješenje ove humanitarne krize nalazi na sudu u Zlataru, možda bi sad europejci mogli na sudu u Zlataru, dobit hrvatske papire, za mlade Turkinje i Sirijke, tribalo bi kontaktirat odvjetnika u Turskoj, da za sitnu naknadu lova neviste doli, na sudu u Zlataru izvadimo befel i maj neim iz Dalibor in izda osobnu, i onda neženje iz naši sela otidu u Bugarsku i čekaju u otelu da im dotraju neviste.

Isto tako bi i gej friendly populaciji mogli nabavljati dicu, ili pase u đemperićima.

Post je objavljen 12.02.2023. u 06:17 sati.