Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Andriano nikada neće biti Mariano


Obzirom da se tijekom štrajka zaposlenika Čistoće u Zagrebu, koji imaju plaću od 5800 kn, za koju u tri smjene po kiši, snijegu, žezi, danju i noću skupljaju smeće, vrlo često koristio argument da blagajnice rade za 3500 kuna, evo kakve su plaće u nekim od trgovačkih lanaca.


Dm 10700
Lidl 9300
Kaufland 7300
Muller 6800
Spar 6000
Tomy 5850
Pevex 5760
Plodine 5600

Dakle glupani se razbacuju pogrešnim podatcima, pa bi im od srca poželio da im djeca, unuci i sva daljnja pokoljenja skupljaju smeće za 5800 kuna kad je to tako dobro.

U Australijama ti kenguri nemaju nikako razumijevanja za četnički i proruski sentiment, koji njeguje familija Đoković, pa nakon što su lane proćerali Noleta, ove godine oće da proćeraju njegovog ćaleta, Srleta, koji bi ako je Nole hristos trebao biti Jahve himselfe.

Bože kad se sjetim svih idiota koji su me proglašavali fašistom, jer sam tvrdio da su i Nole i njegov ćale kreteni, sad se mogu uloviti u kozaračko kolo svi skupa i objavit rat fašističkoj Australiji, kojoj niko nije javio da je Noletov idol čiča Draža bio u stvari žešći antifa.

Mariana još nema, nadam se da čita, i da prati anketu, i ostalo, pa da vidi da se je sporadičnim napadima na mene svrstavao u mali krug velikih kretena kao što su oni tamo na anketi.

Jebate kad vidiš ko me napada, sve ti mora bit jasno, sve je jasno čak i Annaboni i ipsilonki koje uporno i neumorno u svakme traže nešto dobro, Bravo cure.


Post je objavljen 28.01.2023. u 16:38 sati.