Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Samo bez ikakvih polemika, moj je moto jedino ovdje



Lijep je svjež zrak, stalno nam se nešto neočekivano događa i tjera nas da ga konzumiramo, ponekad i u centru grada, koji je sad nikad bliže, a opet nikad rjeđe ga nismo posjećivali.
Blog s današnjim sastavom aktivnih blogera nije mjesto za ozbiljne priče, ipak Toco često nametne ozbiljne teme, ja ponekad reagiram, sad me nedavno Vlad, isto tako ozbiljan i jako dobro informiran bloger tamo "poklopio" verzijom događaja koju su nametnuli dominantni mediji pa sam čak odmah krenuo pisati post, međutim brzo sam odustao, uvijek treba voditi računa gdje, skim i u koje vrijeme živiš.
Možete li zamisliti ovakvu priču, bio je jedan jako bogat umjetnik, nikakvo čudo jer je prvih deset knjiga prodao u prosječno 100000 primjeraka po knjizi, objavljivao je i u najprestižnijim modnim časopisima, vozio je možda najvrednijeg oldtajmera na svijetu, Cohenovi stihovi su stajali ispod njegovih fotki, ljetovao je i snimao po egzotičnim otocima. Od početka je bio optuživan za sve i svašta, u to vrijeme je tadašnja žena bila čvrsto uz njega, kao i roditelji većine njegovih modela te modeli sami. 2016. je imao 83 godine, nakon više od pola stoljeća ga je jedna sad već ostarjela žena optužila za ondašnje zlostavljanje, jedna isto ostarjela Njemica je stala u njegovu obranu, da zadnje što se za njega moglo reći da je bio agresivan i nasilan, a on je najavio da će se sudski braniti. No vidi vraga, u međuvremenu su se počeli preko odvjetnika javljati i drugi modeli s istim optužbama i on se jednostavno ubio. Reporter njemačkog lista je svjedočio da se prva koja ga je optužila skljokala na pod i malo poslije dala izjavu da ga mrzi više nego ikada i da mu nikad neće oprostiti. Naravno, sad je svima jako otežan put do njegovog bogatstva, zadnje vrijeme je ovaj živio sam, odnosno družio se s prijateljem iz mladih dana. O njegovim slikama odnosno fotografijama će kao što je Vlad napisao prosuditi vrijeme, evo vrag mi nije dao mira da ne iznesem fakte tog slučaja, čisto da Vlad zna i da postoji druga strana priče.
Mene više zanima kako se mogu oštetiti stakla naočala, mlada optičarka, naše nije bilo, kaže da su vjerojatno došle u dodir s nekim kemikalijama, nemamo pojma što bi to moglo biti, uglavnom, morat će se očito raditi nove, a ni ove nisu bile jeftine.

Post je objavljen 23.01.2023. u 19:46 sati.