Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

KATARINA PEOVIĆ

Bilo je dosta tužnih epizoda u našoj zemlji Hrvatskoj!
Preskočit ću dio mitova, legendi, možebitnih tragedija ...do najveće 45-te..pa i one iz 71-e.

Naime od tzv. osamostaljenja, za kojeg se zahvaljujući raznim idiotima tipa Škrabala, ne zna kojeg datuma je ono bilo, je isto bilo tužnih dana!
Ovdje neću govoriti o ratnim tragedijama Škabrnje, Vukovara...nego o ovim političko-diplomatskim!

Naime, Tuđman ko mladi zadrti komunist i partizan a kasnije salonski socijalist (dok nije upoznao Hercegovce) nije uspio izbaciti onu nesretnu bistu ljubitelja svinjskih glava!
Nije čak ni dao maknuti trg posvećen tom satrapu. (Da je taj trg nosio samo ime Josipa Broza, možda bi se o tome i moglo razgovarati, ali maršala!!)
To je jedina Tuđmanova grješka iz koje su proistekle neke manje bitne a iz kojih je proizišlo današnje stanje u kojoj sljedbenici tog satrapa mogu nekažnjeno lajati.

Znači neka HDZ-ovska tuka je Katarini Peović spočitnula rusoljubno a možda čak i srboljubno srdce pa ju je veliki vožd "zamolio" da se istoj izpriča!!!

Bilo je i u mom životu nekih "pozicija" gdje sam "morao" šutjeti ali da se komunističkoj babuskuri izpričavam, ne bi skočio u Savu nego bi se bacio s vrha Kockice na nasip uz Savu!

Hebate, da se izpričavaš evolucijskoj kariki koja nedostaje!?

Zato je moj Ante (kojem sam za taj nastup; skuhao mlado kozle, spekao uštipke i poklonio karton cabernet sauvigona) njenoj kolegici saborskoj zastupnici, našoj Vesnici Pussycat-ici odvalio onu poznatu; da nije za mudraca....nastavak znate!

Ali problem je s Ovom što nije ni za madraca!

Ona je zaslužila Plenkovića a i on nju!!!

Stvarno je toliko jadan da zaslužuje i sažaljenje a i Milanovića!!!

a evo i malo glazbenih brojeva naše basistice Kate SCHmajserice!







Post je objavljen 23.01.2023. u 15:21 sati.