Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Vampirica Olja u autobusu Calipso

Odluka je pala, gornji dio koljenice sam stavio u lonac i uz dosta povrća odlučio skuvat juvu, donji dio koljenice skupa s onih pet Feta carskog, gljivama, malo krumpira, pola glavice karfiola, kapulom, porilukom, i mrkvom je iša u pekao, pa će se jedno dvi ure lagano peć.

Kad su naše matere, koje uglavnom nisu radile, jer nisu bile emancipirate, kuvale sva spiza je bila fantastična, jer su po dana kuvale, juva bi se metila ujutro i kuvala do podne, da bude lipa friška i dobro skuvana kad čovik dođe s posla u dvi ure.

Posli je neko odlučija da se žene tribaju, emancipirat i ić radit umisto da kuvaju i čuvaju dicu, pa smo počeli ist splačine, a dica su postala neodgojeni kreteni.

Žene radu, pa moraju plaćat vrtić, žene šta im dođu čistiti, žene šta im peglaju, kuvaju sranja šta mogu bit gotova za dvaes minuta, moraju imat crveni Polo za oči na posa, uvik novu robu i postole, i skupe frizure, tako da im njihova plaća ne dotakne za sve to, pa im mužovi moraju zeru nadodat.

Pročita sam neki dan na blogu kako jedna blogerica u sukobu Rusa, i Ukrajinaca ne navija za nikoga, pa je valjda ponosna na svoju neutralnost.

To je isto ka da nasilni muž ubija vlastitu ženu, a mi vrtimo palčevima ponosni na svoju neutralnost.

Upravo tako se Rusi odnose prema Ukrajini kao nasilni muž koji ubija vlastitu ženu prije nego li se ista dokopa sigurne kuće, kojih nota bene u Hrvatskoj još uvijek više od polovine drži katolička crkva, svim milijardama upucanima u nevladin sektor uprkos.

Isto tako su neutralni oni koji misle da nema ništa loše u kupovini djece, jer im je neko rekao da bi djeca ionako umrla od gladi.

I što reći koju poruku poslati, nego da ti neutralni zaslužuju da im neki nasilni muž zakuca na vrata i pita gdje su im djeca.

Grozno zar ne.




Post je objavljen 22.01.2023. u 12:38 sati.