Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Geneza ili odgovor @j

Naravno da se slažem s tobom, ali nekako mi je više dopizdilo jadikovanje o ratu s obzirom na to da je rat jedina ljudska konstanta. Možemo do neba moliti i kumiti da se ovaj rat završi, ali ni na koji način ne možemo spriječiti da novi započne. dvi tri riči kaže da ne navija za nikoga, i to je u redu, ipak oduvijek s pravom smatram krivcem onog tko je rat započeo!
I to je ono što mi ne da mira i zbog čega često pišem o ovom sukobu.

Zbog laži mejnstrima zanemarujemo genezu i bit sukoba. Bit sukoba jest da ovdje ratuje Rusija sa svojim saveznicima, protiv NATO-a odnosno SAD-a (baš kao što je predsjednik Milanović rekao) a geneza sukoba počinje u već davnoj 2014 i obojenoj revoluciji U režiji zapada kad je srušena ukrajinska demokratski izabrana vlast i kad su počinjeni mnogi zločini protiv ruskog stanovništva, od kojih je najstrašniji onaj u Odesi kad je zapaljena čitava zgrada i kad su ukrajinski državljani ruske nacionalnosti bili prisiljeni skakati kroz prozore ravno u smrt, a čija su mrtva tijela naknadno obješena na rasvjetne stupove.

Napadi su se nastavili u Donjecku i Lugansku gdje živi većina ruskog stanovništva i zbog čega je Rusija morala intervenirati. Sukobi su brzo prestali jer je zapad uvidio da se Ukrajina ne može nositi s Rusima i zbog čega je potpisan sporazum iz Minska u kojim je Rusija benevolentno tražila tek određenu razinu autonomije u okviru Ukrajine za te, većinom ruske, pokrajine.

Po priznanju Angele Merkel, taj sporazum je dao zapadu vrijeme da naoruža i organizira ukrajinsku vojsku za novi napad na Rusiju. Napad je započeo 17 veljače 2022 topničkim napadom na gradove "odmetnutih" pokrajina s izričito civilnim metama i do ruske intervencije 24 veljače samo su se pojačavali, što su zabilježili i promatrači UN-a.

Živimo u svijetu u kojem, ono što nije spomenuto u medijima, nije se ni dogodilo. Ali to nije istina, ruski civili su stradali,
Ukrajinci su počinili mnoge zločine! a što nije ni čudno ako ti je nacizam nit vodilja.

Napomenimo još da je Zelensky (sad već milijarder) došao na vlast s agendom pomirbe s Rusima, a što ujedno znači da je to bila želja ukrajinskog naroda, ali ne i pro-nacističkih Bederovca (koji su počinili gro ratnih zločina protiv Rusa,, a ne obični ukrajinski vojnici) i širitelj svjetskog terorizma SAD, koji se svim silama i ukrajinskom krvlju bore protiv multipolarnosti svijeta.



Post je objavljen 20.01.2023. u 10:34 sati.