Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Novo pošteno


Novo normalno kojim smo blagoslovljeni u ludilu covid kampanje, poprimilo je različite novo-verzije normalnoga, pa je tako ukrajinska blogerica Melania Podoliak, istaknuta gošća zapadnih informativnih kanala, zahtijevala je da se Rusija i njen narod “izbrišu s lica zemlje”.

Podoliak je u subotu pozvala na genocid nakon što je protuzračna obrana njene zemlje navodno izazvala rusku raketu da pogodi stambeni blok.

„Apsolutno je pošteno da poželim da svi Rusi i Rusija budu izbrisani s lica Zemlje“, napisao je Podoliak na Tviteru. “To nije govor mržnje, nije užasno od mene, to je samo POŠTENO.” Ili, dodali bi, „novo pošteno".

Dok je ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski rekao da je zgradu pogodila ruska raketa, njegov savjetnik Aleksej Arestovič je kasnije priznao da je projektil oboren ukrajinskim protuzračnim oružjem, zbog čega je pogodila zgradu. Nije da je bitno, niti je tema, ali recimo da se to dogodilo jer je, suprotno običajima ratovanja i zdravog razuma, protuzračna baterija bila smještena u stambenoj zoni.

Komentatori na Tviteru osudili su Podolaka za etničko čišćenje, ali ukrajinska blogerica je ostala pri svojoj izjavi, odgovarajući na kritičare psovkama.
Odgovaranje neistomišljenicima vrijeđanjem i psovkama je također „novo normalno“, a vidjeli smo to i na našem blogu u režiji, redakciji omiljenog blogera i svih njegovih ološ inkarnacija i reinkarnacija, a pred kojim su se pošteni i polu pošteni blogeri, sakrili u mišju rupu.

Prije samo četiri godine, ovakav poziv na genocid cijelog naroda, bio bi podložan zakonskom gonjenju s najtežim posljedicama, a da o osudi javnosti ne govorimo.

Što se dogodilo u zadnje četiri godine? Pa znate i sami, ljudi su se cijepili protiv svega normalnoga, pa za išta normalno ne žele više ni čuti.



Post je objavljen 19.01.2023. u 08:57 sati.