Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Black lives matter

Ne znam kako je kod vas, ali kod nas gradonačelnik laže, grad je zatrpan smećem, iako nas se prisiljava da osim odvoza otpada plaćamo i nekakve glupe vrećice, voda nam poskupljuje, promet ne funkcionira, političke neistomišljenike se otpušta iz gradskih tvrtki, na natječaje se niko ne javlja, poslove s gradskim tvrtkama dobijaju partneri bivšeg gradonačelnika, članove i simpatizere vladajuće platforme, apse po Zambijama i nikome ništa.

Tomislav Tomašević, Todor Celakovski, Rade Borić i Vili Matula, Uršula i Sandra Benčić, ne prosvjeduju, ne valjaju se po cesti, ne vežu za stabla.

Ovi kreteni u Zambiji, jer nisu trgovci djecom nego kreteni, koji su se uputili kupovat male crnce po Africi, svaki koji kaže da su mislili trgovati s djecom, je zlonamjeran i laže, kreteni su krenuli u shopping, malih crnčića koji im pašu uz namještaj.

Pogotovo je neshvatljiv kreten brkata lezba koja je krenula sa svojom curom po malog crnca, iako zna da joj ni u Hrvatskoj ni u Afriki zakonom nije dopušteno posvajanje.

Dakle iako će birači i simpatizeri platforme kojoj pripadaju kreteni, svakoga ko postavi bilo kakvo pitanje, a pitanja je sijaset, proglasiti rasisti, fašistom i homofobon, to neće promijeniti činjenicu da je ta cijela ekipa, poluretardirana, što možemo vidjeti i po njihovim članovima i simpatizerima na blogu.

jedino su simpatizeri rusoljubne i srboljubne Kate Pejović, veći kreteni od ovih iz Moremo

Post je objavljen 17.01.2023. u 22:29 sati.