Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Transformacija stanovitog RB

I dalje traje herojska epopeja naših dičnih trgovaca djecom bliskih sekti Muzemosa, iako je profesijonalnim hrvatskim nounarima puno zanimljivije pratit slučaj nekog adezeovog idiota i lupeža koji je negdi ukra armaturu.

Tako je to u ovoj napaćenoj zemlji, puno je jači javni interes saznat sve o rođi koji je odnijo željeza u vridnosti dvista eura, nego o nakaradnim likovima koji kupuju dicu u Afriki.

Stanoviti Rade Borić po vokaciji četnik maskiran u Jugoslovena je katolicima u skladu s woke agendom, čestitao blagdane, dok je sunarodnjacima odrekavši se amantalno svih woke sranja čestitao Božić i upoznao ih s činjenicom da se Hristo rodijo.

Ispada da je Freš bijo u pravu kad je tvrdio da će stanoviti Rade Borić kao i Dejan Jović evoluirati iz Jugoslovena u Srbina i onda u četnika i da će se zauzimati za uklanjanje katoličkog Božića iz javnog prostora, a onda radosno čestitati pravoslavni Božić.

Posli će vam kvisko objasniti da u stvari katolički i pravoslavni Božići ne postoje, nešto kao uredništvo i korona.

A naći će se i neki od onih koji skrivaju da su Srbi, kako bi Fresha proglasio fašistom jer stanoviti Rade Borić prizna samo pravoslavni Božić koji u stvari ne postoji.

Kod kolege Mariana se odvila visprena diskusija iz koje u konačnici možemo zaključiti da nekima stvarno nema pomoći.

Barem je blogerica ipsilonka shvatila da razum nije oružje kojim se može nositi s glupanima, protiv glupana nema efikasnog lijeka, niti si ikada može očekivati bilo kakova promjena, za razliku od stanovitog Rade Borića koje se može transformirati u bilo što, glupani se ne mogu transformisati u ništa, jedini ispravan način postupanja s glupanima je da ih se izolira i usmjeri na druženje isključivo s drugim glupanima, nema veće kazne od toga.

Post je objavljen 10.01.2023. u 06:55 sati.