Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Enigma Kongo


Evo kako glavno pero Indexa Gordan Duhaček opravdava svoju liberalnu pedersko/pedofilsku kliku, koja želi trgom Bana Jelačića šetati, umjesto egzotičnih cucka, male kongo crnce i biti glavne face na zagrebačkoj špici.

“Iako je priča prilično komplicirana te uključuje i međunarodni i unutarhrvatski nivo, trenutno je nesporna činjenica da su ta djeca iz DR-a Kongo hrvatski državljani. Zasad javnost nije obaviještena ni o kakvom postupku oduzimanja ili ukidanja državljanstva RH toj djeci. To ujedno znači i da se Hrvatska treba jednako angažirati u vezi njihove dobrobiti, kao i u vezi dobrobiti hrvatskih državljana koji su uhapšeni u Zambiji pod optužbom trgovanja ljudima.“, te nastavlja “Može i, primjerice, Srbija tvrditi za nekoga da nije hrvatski državljanin, no konačnu odluku o tome ne donose ni Srbija ni Zambija, već Republike Hrvatska i njene institucije. Ta djeca su – bar u ovom trenutku – nedvojbeno hrvatski državljani te zaslužuju jednaku zaštitu i angažman kao i svi drugi hrvatski državljani diljem svijeta kada se nađu u nevolji. Zambija trenutno Hrvatskoj zapravo onemogućava posjet hrvatskim građanima koje je kod sebe smjestila u sustav socijalne skrbi.”


Duhaček nam tvrdi da je dovoljno Radmanu ili nekom sličnom, dati neko dječje ime iz DR Kongo, kako bi mali Konguanac dobio hrvatsko državljanstvo! Samim tim činom, po Duhačeku, i čin posvajanja je gotov. Čak i ako je ovaj tekst namijenjen glupim Hrvatima, previše je.


Post je objavljen 06.01.2023. u 14:51 sati.