Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

O narodnjaci, sve vam je u šaci...:))))

Nije tajna, ja sam čudan spoj trdoglave Dalmatinke i Slovakinje, duhovne plemkinje...U ekstazu me jednako baci Šaban Šaulić, Hanka Paldum,Lepa Brena (posebno Brena, jer - prijateljica je prijateljica!), kao i Đole, Kemo i Arsen .....Mozart i List....Bach mi baš nije omiljen :)))) Naravno, prvo je vezano za - pazi sad - jugoslavensko djetinstvo (da, jer se zemlja u kojoj sam 1969. ugledala svijet zvala Jugoslavija), ma čisti vitalizam misli - a drugi dio je naslijeđen od mame, koja je svirala klavir sve do početka studija medicine....I čežnja za bezvremenskom, vječnom ljepotom, svetom geometrijom i ljepotom glazbe.
Nije tajna. Topli, ponekad smiješni, dirljivi narodnjaci (sve vam je u šaci!) podsjećaju na istinu da je tragedija - zapravo skrivena komedija.
I zato - volem sve osim domoljuba, koji zarađuju na svome domoljublju (Thompson) i zavijače (ljudi, koji zavijaju), koji više ne mogu glasa pustiti (Mate Mišo Kovač, ajmeee! :(((()....

"Narodnjaci su preuzeli stvar
Znaju sistem i stvaraju dar-mar
Rasturaju po pitanju tiraža....":)))) - Đorđe Balašević

A Breni odavno nitko ne može ni blizu. Kao što je sama jednom rekla: "To što sam u životu doživjela, proživjela, i ljude koje sam upoznala - nitko mi ne može oduzeti." Tako je...Soli na rep :))))) Uživaj, lutko!

A što vi volite slušati?!

Ljubim!

Post je objavljen 04.01.2023. u 01:30 sati.