Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

ŠTA BELEŽI 2022 GODINU U RADU DAJANE DIVERNO?


Šta je to što je obeležilo 2022 godinu u književnom radu Dajane Diverno?

Pa rekli bismo - godina je početa a i završena s Britancima, ali u proteklih 365 dana svašta se moglo videti.
Kao prvo godina je početa s temom bajki i tom sličnih tema, a završilo se s temom kriminalistike i vojne edicije. Takođe, početkom 2022 godine niko nije mogao da pretpostavi da će Dajana Diverno sarađivati s Digital 2 Draftom, pored Smashwordsa, i da će objaviti 27 književnih dela - bajki, romana, scenarija i antologija, a sve to na različitim jezicima. Takođe postala je član i Silent Books koji imaju predstavništvo širom celog sveta gde može praviti promocije...
Ono što je obeležilo 2022 godinu u književnom radu jeste upravo ta saradnja s Digital 2 Draftom od jula 2022 godine, kada se povela tema učlanjenja Dajane Diverno u brojna književna udruženja pisaca kriminalistike u U.S.A i U.K. Sva ta tema je tad povela i uređivanje vojne kriminalističke heksalogije kako bi se ona uistinu i valjano mogla učlaniti, jer za neka udruženja je potrebno prikupiti i određeni broj bodova - gleda se da li je objavljeni roman na engleskom jeziku i tako dalje i tako bliže. Rekli bismo, jedna stvar je vukla za sobom drugu i sad smo tu gde smo - s edicijom i brojnim romanima koje treba objaviti i odraditi sve ono što je potrebno ...Pored udruženja pisaca kriminalistike tu su i druga udruženja s kojima autorica sarađuje i gde tek treba da odradi mnogo toga.
Uglavnom, rezime 2022 godine je jasan i očit - ono što se izdvaja jeste što je počela da sarađuje s Digital 2 Draftom i što je pokrenuta tema vojne edicije radi učlanjenja u pomenuta udruženja u Americi i Velikoj Britaniji.
Nadamo se da će zalet da bude nastavljen, a ćemo videti Dajanu Diverno i na promocijama i posetama raznim gradovima, kao i nastavak objavljivanja njenih mnogoborjnih književnih dela.
Pre par dana autorica je poslagala neke svoje knjige koje ima i osetila je ponos zbog toga uz reči : ''Stvarno volim dan kad sam ko dete prvi put napisala Dajana Diverno - najveći pisac na svetu''
A nama je drago da je toliko toga ipak drugačije u odnosu na početak 2022 godine

Dizajn - Pixlr

Post je objavljen 02.01.2023. u 12:00 sati.