Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Frajle, Frajle, Frajlice....:)))

Sinoć sam došla dosta kasno s koncerta, pa nisam bila u stanju pisati Iako, uvijek volim podijeliti iskustva dok su sveža, dok su utisci još "vrući":)))). No, koncert je bio odličan. Puno ljudi, divna atmosfera - ne može bolje! Druženje - zaslužila sam :))))
Evo malo fotografija:

. Moje društvo stiglo! Jedna Novosađanka na privremenom radu u Zagrebu. Ima netko još luđi od mene :)))) - žena je bila i na koncertu istom dan prije!:))) I pjevala kao da ih prvi put vidi!:)))) Ove šljokice su padale po nama za vrijeme nekih divnih pjesama....Pjevale su, osim svojih pjesama, i Oliverove pjesme, pjesme Zorice Kondže, Bajagine pjesme....Donijele su sa sobom miris Novoga Sada, sjećanje na Panonskog mornara u pjesmi....Savršena večer!
Početak:

Tužna vijest: dva psa su uginula, kao posljedica nevjerojatne buke i ispaljivanja pirotehničkih sredstava....:(((( Strašno! Kod oba psa, vlasnička, koja su u tome trenutku bila u krilu i maženi od strane vlasnika u pokušaju da ih umire - došlo je od straha do zastoja srca.....Koje li ironije, jedan od njih se zvao Zen!:((((

Ljubim vas!

Post je objavljen 02.01.2023. u 09:38 sati.