Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlicaodopaka

Marketing

Twitter i ... :-))

Daklem, ne znam koliko pratite Tw, davno se registrirah, ali tek nedavno počeh twitati. Uopće neću o promjeni vlasnika te kompletnom i opasnom čušpajzu koji je nastao pa traje. I traje.

No, kao i u svemu ljudska vrsta nađe zabavu. Zadnja je vezana uz @GretaThunberg, čuli ste da nju, 19ogodišnja autistična aktivistica za bolju planetu. Ovu, našu, jedinu.

Nadam se da niste čuli za Andrewa Tatea. Radi se o 36ogodišnjem, samoprozvanom alfa muškarcu koji dobro debelo zarađuje za račun svoje alfastičnosti.

I tako je njemu, alfa punom došlo da se alfari nad mladom ženom. Skurila ga je :-))))))))))))))))))). Totalno :-)). Toliko da ga više ni ne možemo nazivati papkom. Eventualno papčićem :-)).

Nije tu kraj. Morao je ponovno pokazati svu svoju (ne)moć. U videu, jedini njegov koji sam pogledala (gadljiva sam), s cigarom, u onom kućnom ogrtaču alla boksački, lik se prenavlja i pokazuje svu svoju muževnost naručenom pizzom. Jasno se vidi kutija i logo pizzerije.

I tu je vrhunac. Naime, rumunjska policija + Europol traže dotičnog, brata mu i još neke frendove zbog jako ružnih optužbi. Bijelo roblje. Prate njegove kreditne kartice, društvene medije. Usputna napomenica: Inače, dotični je bio bannen na Tw, ali ga je novi vlasnik vratio. Kreten. Puta dva.

Murjaci imaju kaj vidjeti :-)). Pa ga privedu. Optužbe su takve da nije smiješno. Ali, ovo nije tekst o tome.

Ovo je tekst o ljepoti interneta :-)). Nakon uhićenja @GretaThunberg je twala kaj se događa onima koji NE recikliraju :-)). A Tw + kompletni net je poludio. Od twova poput: Sad Tw može umrijeti, neće nam biti žao :-)), do rasprave o kompletnom događaju. Moram priznati da sam vrištala od smijeha :-)). Najbolja zabava ove god :-)).

Usput, rumunjska policijska već kaj koja je uhapsila dotične ima skraćenicu GRETA. Da je to roman, autor bi bio razapet zbog slabe konstrukcije, pretjeruje slučajnostima. Ni nema romana u kojem 36ogodišnji muškarac pokušava spustiti 19ogodišnjoj autističnoj ženi. Jer, to se ne događa, ne.

U smijehu i "mirisu" spržene alfetine ... :-))
Ispratimo staru ... :-))
Reciklirajući uđimo u novu ... :-))


Post je objavljen 31.12.2022. u 09:55 sati.