Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

INVENTURA



Drugo je tribalo priživit svjetcko prvenstvo s obziron da ja niskotlakašica sada iman visok tlak. Kad nisan umrla na penalima i neću tako skoro. Pa da me ne bi tlačina bacala po kući, asfaltu ili u more, morala san kupit skupi tlakomjer i pijen najmanje tabletice ikad viđene.

Prvo je tribalo priživit moje napredovane u savjetnicu. O tom stresu još mi se gadi pričat. Ogromna administracija, održani sati pred komisijom i 2 ipo ure slušanja i ispitivanja ko da san na ispitu. Kad tada nisan dušu ispustila...


Ondak je tribalo priživit vađenje 2 kutnjaka istovremeno jer me sve boli, kosti i mišići, a ispod nji neke ciste da i vrag uza. Bila san hrabra. I otkrit da mi jako fali D vitamina.


I tribalo je preživit emocionlni deficit mojih mučenika koje nisan naučila empatiji i pristojnosti.



A onda san tribala preživit kad san vidila datum panetona koji nan je ka sirotinji poklonija donator. Lani nije bija dobar, ove godine bačen u smeće, dogodine ću in ga osobno vratit.



Radi daljnjeg priživljavanja isključila san aplikaciju vibera i what appa. I sad mirno živin i razmišljan kako skinit kile i smanjit tlak i bit bezdušna, ravnodušna I SEBIČNA.


Post je objavljen 29.12.2022. u 10:12 sati.