Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Glup i gluplji

Svaki put se iznova šokiram kad vidim koliko poznate osobe imaju na blogu rodbine i prijatelja.

Doduše blogeri su samozatajni pa se ne kurče previše tim vezama sa celebrityima, dok isti ne umru, ali onda ožalošćena rodbina i prijatelji daju sebi oduška.

Još tamo negdi u litu sam bio naletio na velike škarpune, koje sam kupio i stavio u frizer, danas sam ih očistio i filetira, sutra ću filete skuvat na brujet, to je ono šta Annaboni kaže da mora imat sedamnajst sastojaka, ja sastojke nisam brojio, ali ima i drugih riba a bit će i krakova od lignji.

Brujet ću kuvat sutra a danas sam od glava i kostiju napravio temeljac, od kojeg će bit i zeru Juve, a bit će i za podlivat brujet.

Baš volim taj brujet s škarpunima, bude nekako robustan, a meso od škarpuna ima tu notu koja vuče na neko egzotično aromatično drvo.

Duje i Judita imaju kako Judita kaže veliki Božić, njima je sve izgleda jasno po pitanju Božića, njima je Božić sjaj u okicama i beskrajno veselje.

Za razliku od njih , nekim blogerima je to sve prevelika nepoznanica, iako ove godine nismo imali previše gluperda koje bi tandrkale o komercijalizaciji Božića.

Vjerojatno će se ipak naći neka budaletina koja neće odoliti da ne prosere nešto i u ime tolerancije, mira u svijetu, i prava pliskavica, laprdat i maltretirati ostatak bloga.

Ukoliko se ne dogodi da se neki od ateista ili antifašista prosere, smatrat ćemo to božićnim čudom, jednim od onih o kojem će se snimati filmovi.

Post je objavljen 23.12.2022. u 22:58 sati.