Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

UZE uža zagrebačka ekipa

Na glupane možete sa sigurnošću računati, oni su kao smrt, nema toga što glupana može zaustaviti da dokaže koliko je glup.

Evo recimo Vlatka Pokos, Vlatka je tako organski glupa da je to zapanjujuće, i tako glupa baš voli o svemu imati mišljenje, a mediji to vole glupani donose najviše klikova, jer glupani klikću glupane da vide što glupani imaju za reći, pa onda to sheraju drugim glupanima, koji to lajkaju i tako redom.

Vlatka Pokos baš nikada nije rekla nešto pametno, barem ja to nisam vidio, ali je zato imala vrhunsku sisu, to sam vidio, doduše davno pa ne znam kakva joj je sada.

Vrhunska sisa je prokletstvo za glupe žene, jer se frajeri zakače za vrhunsku sisu, pojebu vlasnicu i onda je odjebu jer je glupa.

Jelena Veljača je isto glupa, njoj nisam vidio sisu, pa ne znam što je motiviralo tu plejadu muškaraca da se sjedine s njom, ali sam siguran da su je svi odjebali zato što je glupa.

Nije lako bit glup, evo ako promotrimo najveće glupane i glupače na blogu, svi su solisti, mislim ko bi s takvim glupanima i glupačama ima posla.

To nemore šutit da ga jebeš mora urbi et orbi pokazat koliko je glupo.

Glupače koje imaju partnere pak s druge strane sigurno imaju dobre sise.

I tako još jedan prolazi dan, ološ već smišlja kako pokvariti ovu pozitivu proizašlu iz nogometa pa će vrlo skoro krenuti bjesomučni ispadi, jer ološ ne zna drugačije, ne mogu se kontrolirati.

Pa će neko od idiota prenijeti što kaže Vlatka Pokos, Jovan Salopek će izvući od nekud ustaše, a glupani ko glupani će podupirati psihički nestabilne opsjednute blogerice, jer da to ne rade ne bi bili glupani.



Post je objavljen 17.12.2022. u 22:02 sati.