Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Ko je jebena Alisa

Danas je u Hrvatskom Saboru propuštena prigoda da parlamentarnu praksu dignemo na jednu višu razinu, i postanemo puno zrelija demokracija zapadnog tipa.

Međutim zahvaljujući Hrvatskoj desnici koja je pokazala svu raskoš svoje bijede, to se nije dogodilo.

Bilo je degutantno gledati nekadašnje hrvatske branitelje, kako se protive pomoći Ukrajini, kako bi napakostili adezeu koji ih je u nekom trenutku odbacio.

Bilo je nakaradno slušati vukovarskog gradonačelnika, kako objašnjava da treba odjebati Ukrajince, jer bi se on obračunavao s adezejom bez kojega bi bio vjerojatno skladištar u Dublinu.

Od esdepeja se nije moglo ništa drugo ni očekivati od Srba i Jugoslovena iz možemo također, a o antivakserskoj sekti zvanoj most ne isplati se gubiti vrijeme.

Ohrabrujuće je doduše to što su socijaldemokrati pokazali da i ljevica u Hrvatskoj može biti normalna.

Na žalost završilo je tako kako je završilo.

U konačnici nevažno kakav je krajnji ishod važno je da se poštuju demokratski principi, ali činjenica da se bez adezea ne može niti će ikada moći sastavit dvotrećinska većina, dugoročno znači da ćemo teško bilo kada postići konsenzus oko pitanja kojima se gradi bolja Hrvatska.

A bila je velika prigoda, trebalo je biti izuzetno lako podržati jedan narod, koji je žrtva bestijalne agresije, koji je jednom kad je nama bilo najteže bio na našoj strani.

Trebalo je biti lako da hrvatska desnica nije tako bijedna.

Post je objavljen 16.12.2022. u 19:38 sati.