Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

TAKTIKA - HRANA


Daklen, prije nego šta cirkus počne, „Drž, ne daj! Bože pomozi!“ pomno proučite taktiku i razradite je na svojen stolu ili stolici. Ako je u selu Marasima stol stolica – to znači da je kod nas i s nami sve moguće.

Daklen, to je ključna rič ove taktike, zapametite je; DAKLEN kada se skuva obid, recimo umotana sarma za ručak ili trganci, posli tega nima njanci da se ni primiriše išta osin sokića naše Laste kako bi se organizam refa suvišni opšterećenja pri trčanju i zabijanju i kako bimo mogli trčat po stanu i na terenu.

Daklen, iđemo od početka. Ekipa s bloga triba dobro da razradi stolicu oliti stol, blagdanski naravno, i da ga uredi i ukockasti kako god ko oće. A onda ide spremanje spize za 20:00, grickalice, sokovi, koljači, namazi, kanapei… pivce za živce, likeri i nešto oštro ka istarska grapa s rudon.

Sve gastro karte u taktici su otvorene. Budimo kretaivni, inovativni, iznenađujući i mudri. Svaki kuvar neka svoje jelo hvali.

DAKLEN ima da se deremo iz petni žila i da nas čuju tamo doli priko sedan gora i sedan planina. Pomoć će nan Kosjenka i Regoč, Ban Jelačić, šegrt Hlapić i ostala kulturna svita koja će kulturno reklamirat kockice oliti kvadratiće sve u šesnaest. Ako bude jedanesteraca onda pali magija: „Žlica, vilica, nož – pomutija se dabogda.“

E pa živili naši Vatreni. Viva Croatia!



Post je objavljen 13.12.2022. u 07:49 sati.