Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Dida moj

Dida od Saše Broz je bio jedan od najvećih masovnih ubojica koga pamti suvremena povijest, komunistički diktator, koji je naložio masovne egzekucije ratnih zarobljenika i civila, likvidirao političke protivnike i zatvarao ljude u logore.

Dida od Luke Modrića je bio pošten čovik, seljak koji je mirno živio, brinući se o svom stadu, dok ga 18.12.1991. nisu ubili Srbi, kojima nikada nije ništa loše uradio, za što nikada niko nije odgovarao.

Saša Broz je odrasla kao dio socijalističke aristokracije, sa zlatnom žlicom u ustima, svim mogućnostima, i pogodnostima koje su proizlazila iz privilegiranosti ondašnje zlatne mladeži koja svoj utjecaj i premreženost nije izgubila ni danas, te joj je najznačajniji uspjeh u životu suradnja s pozorištem u Tuzli.

Luka Modrić je odrastao kao prognaničko dijete, udarajući po lopti oko hotela Kolovare, niko mu ništa nije poklonio, niko ga nije podupirao, krvavo je zaradio svaku kunu i euro, fanatičnim trudom i zalaganjem, i najveći uspjeh mu je do sada drugo mjesto na svjetskom prvenstvu i titula najboljeg igrača na svijetu.

Saša Broz neće nikada razumit Luku Modrića, niti će Luka razumit Sašu, Sašin dida je bio masovni ubojica, Lukinog dida su takvi ubili.

Saša će i dalje očekivati da se cijeli svijet vrti oko nje, a Luka će u utorak povesti svoju ekipu i pokušati izboriti još jedno finale svjetskog prvenstva koje se igra na dan kad su mu Srbi ubili djeda, a njegov otac njega i cijelu obitelj odveo u progonstvo, dok je Saša Broz lakirala nokte u građanskom stanu, otetom nekom koga je njen dida dao likvidirati.

Post je objavljen 11.12.2022. u 12:52 sati.