Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Jura

Kao što rekoh jučer u utakmici protiv Brazila, Hrvatska može samo pobijediti, i pobijedila je.

Pobijedila bi i da je krajnji rezultat bio drugačiji, ali ovako je slađe, zbog svih onih koje su naši vatreni svojom pobjedom usrećilo, one druge nećemo ovom prigodom spominjati, jer ne zaslužuju biti u ovom postu.

Kao što reče Leo Messi Hrvati su bili ravnopravni a u dosta trenutaka i bolji od Brazila, a Leo ipak zna zeru više od naših blogoanalitičarki.

Svi su odigrali super, a ja bi eto izdvojio Josipa Juranovića, koji je odigrao perfektnu utakmicu, bez pogreške i uništio lijevu stranu brazilske ekipe.

Jura je rođeni Zagrepčanin, koji je iz treće lige došao u Hajduk i poštenim radom, pristojnim ponašanjem, i ljudskim kvalitetama postao kapetan Hajduka.

Da bi lakše razumjeli Jurinu veličinu, i shvatili kako Zagrebčanec može postati kapetan Hajduka, sad ćemo imati vježbu.

Ajme otkad nismo imali vježbu.

Dakle zamislite da igrate derbi, i da vaš suigrač faulira protivničkog igrača, jeste zamislili, jeste.

Zamislite sada da sudac umisto da vašem suigraču da crveni karton, dosudi slobodan udarac za vas, i još isključi protivnika, šta bi vi uradili.

Dok vi razmišljate, vaš omiljeni bloger će vam reći što je uradio naš junak Jura.

Jura je uzeo loptu i umjesto da puca po protivničkom golu, napucao loptu u gol aut, to je ono kad je izbaci vani a ne ono kad sam sebi da gol.

Jura nije talentiran ko neki Brazilci, ali je izuzetno pošten dečko, nevjerojatan radnik, emotivan koji zadnju trunku snage ostavlja na terenu.

I tako je taj Jura, Zagrebčanec, kapetan Hajduka, pobijedio Brazil, a za pobijedit Brazil moraš bit drugačiji, moraš bit Jura.

Post je objavljen 10.12.2022. u 07:47 sati.