Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

VELIKA ŠTETA ŠTO FILM NIJE RANIJE SNIMLJEN


Američka krimi-vojna heksalogija je započeta u proleće 2009 godine s delom ''Obeležena Da Umre'', kasnije su nastali ostali delovi, a završena je 2015 godine s literarnim delom ''Priča Plave Mumije''. Što se scenarija za film tiče ''Wild Johanna'' - utisci su da je vrlo velika šteta što film nije i ranije snimljen. Radnja književnog dela prati tajanstveni život Johanne Redflick koja kao uspešna pijaniskinja odlazi na Floridu održati humanitarni koncert gde joj se gubi svaki trag. Njen otac odlazi u potragu za njom i otkriva razne stvari o njoj. Istraga čini da počne sumnjati u mnoge vojnike Specijalnih jedinica.
Zanimljivost u vezi ove heksalogije jeste da je sve stajalo u mestu punih sedam, odnosno 13 godina. To je izuzetno veliki vremenski period, a jedino što se događalo bilo je da je šesti deo objavljen na engleskom i španskom jeziku putem Smashwords-a i D2D.

Izdavač knjiga u Cambridgeu - Pegasus Elliot Mackenzie u saradnji s autoricom Dajanom Diverno želi objaviti delo ''The Story Of The Blue Mummy'' na engleskom jeziku u štampanom i elektronskom izdanju, jer vidi izuzetno dobar potencijal ovog dela, a takođe i čini se celokupne američke heksalogije.
Iako bi se autorici moglo zameriti to što je heksalogija završena vrlo davno, a mi je tek sada imamo mogućnost čitati, mislimo da je takođe vrlo velika šteta i poslovni propust što film ''Wild Johanna'' nije ranije snimljen. S tim se slaže i Ejbi. Neka druga dela iz pomenute hekaslogije su : Obeležena Da Umre i Casino l'Miracle, a autorkino omiljeno delo je ''Zemlja Zi Monka''
Promocije romana ''Divlja Džoana'' bile su početkom 2010 godine u vrlo posećenoj promociji biblioteke u Vrbasu, potom u Kanjiži i u Novom Žedniku. Delo je posvećeno Dajaninom poznaniku Sredoju Topaloviću


https://www.smashwords.com/books/view/1186883



Post je objavljen 08.12.2022. u 10:24 sati.