Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

O KNJIŽEVNIM DELIMA KOJIH NEMA NA E-POLICAMA ''SMASHWORDS-A''


Kako su se kompanije za izdavanje knjiga ''Smashwords'' i ''Digital 2 Draft'' ujedinile, autorici Dajani Diverno je sugerisano iz izdavačkog tima ''Smashwordsa'' da bi bilo dobro da se neka dela koja su objavljena na ''Digital 2 Draftu'' nađu i na policama e-knjiga u ''Smashwordsu''. Pa tako u ''Smashwordsu'' nemamo književna dela kao što su : ''Topaz In Flint'' , ''Legionairre Of The Dragon and Queen Of The Flowers'', ''The Story Of Blue Mummy'', ''Samba To Death'', ''Tajne Strasti Grofice Razaski'' i još nekoliko drugih romana.
Autorica je rekla kako će učiniti sve tokom ove nedelje da se pomenuta dela nađu na e-policama kompanije ''Smashwords'', a do sada tamo ima 25 literarnih dela, a treba ih biti 33.
Takođe kada se govori o tome primetno je da na e-policama u ''Digital 2 Draft'' nema dela poput : ''Ferlys eventyr'', ''Il baci Sul Ponte Dei Sospiri'', ''Princess Gloria In The Magical Forest''-screenplay, ''’Violo, den vakreste loven i hele verden’’, ''Dessy and Mermen'', ''11 Fairy Tales'', ''Prinsessa Gloria I Den Magiske Skogen'', ''Wild Johanna''. Uglavnom nekih 9 dela
Zaista se nadamo da će tokom nedelje to biti uređeno na najbolji način.
Inače ''Smashwords'' je kupio ''Digital 2 Draft'' u martu 2022 godine. Kombinovane kompanije sada pomažu oko 250.000 autora i izdavača i plasiraju oko 900.000 e-knjiga.

Post je objavljen 07.12.2022. u 12:20 sati.