Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Tresi Messi


Ove godine se prvi put u povijesti svjecko prvenstvo igra u blagdanskom raspoloženju pa nesmimo beštimat, nego samo širit ljubav.

Evo ja sam jučer širio ljubav prema Švicarciman, koji su igrali protiv Srbijanaca, pa san ja reka Supatniče odaberi za koga ćeš navijat.

Odlučila sam se za Švicarsku, jer Švicarci nisu nikad pokušali okupirati našu zemlju, nisu pobili 20000 ljudi, nisu opljačkali moj dom, i ni jedan Švicarac nije nikad puca na mene.

Na svjeckom prvenstvu se nesmi pit piva, jer Alah koji je precjednik organizacijskog odbora to neda.

Tako su nama ti Arapi očitali lekciju o držanju do sebe, u suradnji s Alahom naravno.

Mi se eto ametice na čelu sa paterom Tvrtkom, Jelenom Veljačom i Radom Borićem, trudimo rastumačit neukom svitu da mora prihvatiti običaje grupnog silovanja, nerada, krade, genitalnog sakaćenja i kupoprodaje maloljetnica idrugoga, a oni ne jebu naš običaj pit pivu kad je utakmica, u suradnji s Alahom naravno.

Na blogu nema ništa novo, blogi veliča svoju neprofesionalnost ko Srbi bitke u kojima su dobili po pički, to je isti intelektualni nivo, pa mu je Marisol rekla šta je imala reć, iako zaludu, ne može on to shvatit.

Da može ne bi organizira dilanje nagrada u kojem će od dvadeset nominiranih petnaest dobiti neke gluposti a pet čunu.

Doduše i blogeri bi da imaju i malo integriteta s gnušanjem odbili te nagrade, zbog onih pet koji su dobili čunu.

Ali uostalom što očekivati od ekipe koja bi se jebala u dupe za komentar više, pa makar bio super ti je ovo draga, ljub.

Post je objavljen 03.12.2022. u 22:52 sati.