Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

4:1



Obzirom da već godinama nevine blogerice pokušavaju saznati kako ja izgledam, evo vam moj portret, zadnji koji je napravljen.

Prva utakmica koje se sjećam bila je tamo kod stare plinare, bila je rana jesen, odnosno kasno ljeto, mater je bila u rodilištu, tamo iza sjeverne tribine, stari nije zna kud bi sa mnom pa me poveja na utakmicu.

Prvo smo materi odnili cviće, prekrasan buket ruža koji smo ubrali iza Titove vile, zamotan u papir koji je parija ka vrića od cimeta.
Onda smo otišli na zapadnu tribinu di je bila ekipa s tranzistorima, jer se utakmica nije mogla gledat a da se ne sluša prijenos.
Igrali su Hajduk i Velež, Hajduk je dobija 4:1.

Par dana kasnije mater je došla doma i donila brata, bija je mali zgužvan u paketini i svi su mu se nešto divili.

Prije dvi ipo godine Marko Livaja nije ni sanja da bi moga zaigrat na svjetskom prvenstvu, iako je bio silan talent činilo se da su sve njegove prilike propuštene.

Marko je onda, silnim novcima koje su mu nudili uprkos, spakira obitelj i vratila se doma, u Split, na Skalinu u Hajduka.

Moj unuk je rođen 19.12.2018. u Hajduk je učlanjen 19.12.2018. nekom će to bit bez veze, ali taj neko je stvarno nevažan pa se nećemo ni obazirati na to.

Marko Livaja je dvi ipo godine pošteno radio, do zadnjeg atoma se davao, i zaslužio poziv u Hrvatsku reprezentaciju.

Uvijek kad su utakmice Hajduka moji unuci zajedno s mamom i tatom oblače Hajdukove navijačke majice, svaki put kad igra Hrvatska oblače kockice.

Vidjeli ste jučer Marko Livaja je igrao za Hrvatsku, i dao gol, siguran sam da je u tom trenutku zaboravio sve one silne novce koje su mu nudili, i da je reka vridilo je, jer Marko je baš takav, zaljubljive prirode, beskrajno zaljubljen u svoju obitelj, svoj grad, svoj klub, i svoju domovinu.
Moja mezimica ima haljinicu na kockice, ne navija ni za Hajduk ni za Hrvatsku, ona navija za Livaju, koji je mitsko biće, skoro u rangu Pepe Pig.

Duje i mi ostali smo i dalje članovi Hajduka, i dali bi sve za Hrvatsku, jer smo kao i Marko beskrajno zaljubljeni u svoju obitelj, svoj klub i svoju domovinu

Post je objavljen 28.11.2022. u 21:23 sati.