Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Evanđelje po Jelenu

Ja sam sad već velika cura, imam više od dvije godine.



Neki dan kad je bio djed Božićnjak, onaj iz Rovaniemija, Finland, u Dubrovniku na Stradunu, nisam bila baš oduševljena, naime ja sam silno željela da umjesto njega dođe Pepa pig, koja je zakon, bolja i od Elze, iako imam haljinicu kao Elza.

Sad jedva čekam Svetog Nikolu koji će mi, iako to svi kriju od mene donijeti Pepu u božićnoj opravici i njenog brata Georga također.

Skupa s mamom ću poredati svoje midžice, jer iako imam više od dvije godine ne znam reći čizmice, ali to nije važno jer se ionako svi smiju kad kažem midžice.

Ove godine će mi mama i tata, jer sam već velika cura i imam više od dvije godine ispričati i priču o malom Isusu, i skupa ćemo kititi jelku, stan smo već okitili, a ja ću širom otvorenih očiju gledati one šarene kuglice, i ponavljati Judita će, Judita će, pa će i meni dati da pomažem.

Moj veliki brat Duje već zna da se kuglice ne smiju dirati, ali će isto kao i lani iskoristiti priliku, i poneku čupnuti kad niko ne vidi.

Duje će malo prije Božića imat rodendan, pa ćemo svi skupa ako budemi zdravi, ić kod dide u Zagreb, na advent, i onda će i tamo biti jelka i pokloni.

Dida joj je rekao da je barba Jelen, koji je čaroban i manta po šumi, i sigurno pozna Pepu, rekao da svi u božićno vrijeme moraju biti dobri.



Ja ću biti dobra ko sunce, i moj brat Duje također.

Post je objavljen 27.11.2022. u 16:28 sati.