Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

JOŠ HRVATSKA NI PROPALA

Danas sam na Sv. MIsi sreo mladu ženu Hrvaticu, katolkinju sa šestero djece, Šefica mi je rekla da njena susjeda ima devetero...poslije na kavi su dva bračna para došla s troje, odnosno četvero djece...
Mogu nas svi neprijatelji iz ovog svijeta (a poglavito domaći komunističko-pederski izdajnici) mrziti ali neće iztrijebiti Mater Hrvaticu...makar nam ko Kinezi uveli dekret o jednom djetetu.
Kad smo već kod komunistićko-demokratskog oksimorona, Kine..molio bi Supatnika da mi pojasni "zakivanje" vrata u ovoj zgradi gdje je interna policija ustanovila jednog zaraženog, pa je 11 ljudi spaljeno (bez znanja Sv.Oficija)

A eto nakon zaključka da se pederi (tu ne mislim na homosexualce) bore za ljudska prava, gdje "Zeleni" jedu trave i alge a bore se za zaštitu prirode, gdje EU ima engleski jezik kao službeni, iako nijedna članica ne govori engleski, gdje ateistični gradonačelnici pale Adventske svijeće , (konkretno u mom Gradu, "biskup" Tomašević,uz prisustvo "vjernika" Klisovića) gdje Pupovac, vlasnik jugosrbskog OPG-a "koncelebrira" onom četničkom Porfiriju (zbog kojeg do danas sude Marku Juriču, koga su "izključili" s tv-a, koji je "objavio" video, gdje četnik pjeva četnićke pjesme..naravno pod egidom zaštite različitosti....
Istu sudbinu je doživjela Karolina V.Krišto jer je objavila činjenice o pedersko-pedofilskoj agendi A.Kinsey-a...nisam čuo nikog tko je zamjerio tadašnjem direktoru HTV-a Radmanu nosaču štafete i predsjedniku omladine...što joj je isti tren dao otkaz!
Tako rade pravi skojevci...
A ovi "moji" njihove zapošljavaju!

Tko će mene ovakvog "različitog" zaštiti !?

Unatoč svim idiotima koji obnašaju razne visoke funkcije, kojima mora biti jasno da su prolazni ko vinske mušice i da će na kraju "bojovnici da im sude" i da Croatia ostaje vječna!!!
A ove "vinske mušice" će sumpor uništiti!

Idem se spremat za tekmu!

Evo jedne Schengen-ske!!!



Post je objavljen 27.11.2022. u 12:06 sati.