Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

sponzori idiotizma


Možda, tek možda bude kratka pauza, ali ne brinite wilim će Vas nastaviti izvještavati o svemu onome što Vas neće izvještavati vaši mediji, pa i onom što i sami ne želite znati.

Za danas...

Europski parlament, koji je u srijedu usvojio neobvezujuću rezoluciju kojom se Rusija naziva "državnim sponzorom terorizma" , trebao bi biti proglašen "sponzorom idiotizma", rekla je glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Maria Zakharova.

Zakonodavno tijelo EU-a donijelo je odluku u srijedu uvjerljivim glasovanjem u Strasbourgu. Dokument je podržalo 494 zastupnika, 58 glasova protiv i 44 suzdržana. Rezolucija je spojila nacrte koje su napisale tri različite frakcije Europskog parlamenta.

Nekoliko sati kasnije Europski parlament je pogođen 'sofisticiranim' cyber napadom. Bili su to Rusi! Rekla je nebitna malteška konzervativka Metsola, te dodala "Moj odgovor je: Slava Ukraini“

Taj nebitni malteški konzervativac ima još puno toga za naučiti jer najveći sponzori terorizma su oni koju su stvorili Talibane i bin Ladena da se bore protiv Rusa, jer Mudžahedini su poznavali svoju povijesti i dobro znali tko su Anglosasi . Naoružao Irak i stvorio Huseina da se bori protiv Irana, stvorio financirao i naoružao ISIS da se bori protiv Bašar al-Asad i, kao projektant svih genocida i totalnog infrastrukturnog uništenja Afganistana, Sirije i Iraka s milijunima ubijenih civila, i sam najveća a možda i jedina istinska teroristička zemlja, SAD!

Možemo stoga europsku neobavezujuću rezoluciju nazvati onim što ona uistinu i jeste, pila naopako, koja nas održava lijepim u vlastitim ćoravim očima.


Post je objavljen 25.11.2022. u 12:06 sati.